Detroit: Mitsubishi RA Concept

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.01.2008
Mitsubishi a adus la Detroit un concept cu look absolut senzational

Esential

201 cai putere scoate motorul turbodiesel de 2.2 litri al conceptului RA

Principalul punct de interes al standului Mitsubishi de la Detroit este conceptul RA, un studiu de design foarte reusit care, daca ne intrebati pe noi, combina perfect liniile unui TT cu cele ale lui R8 in stil clasic japonez.

Oricum, asemanarea este pur intamplatoare in conditiile in care, spun oficialii Mitsubishi, RA Concept nu este un prototip care prefigureaza un model de serie ci un simplu joc al designerilor japonezi creat pe principii de "incercare tehnologica". Trebuie sa recunoastem ca look-ul frontal este extrem de reusit, blocurile optice frontale reusind sa ii imprime lui RA o atitudine agresiva care reiese si din restul liniilor caroseriei. Jantele de 21 de inch contribuie din plin la intregirea acestui aspect, fiind vorba de una dintre putinele ocazii in care aceasta marime de jante este prezenta pe o masina sportiva.

Cel mai interesant aspect este insa otiunea Mitsubishi in ceea ce priveste motorul. Vorbim de un turbodiesel DOHC eficient, cei 4 cilindri de 2.2 litri ai motorului fiind capabili sa scoata 201 cai putere si 420 Nm.

Comentarii (2)

  • Comentariu...
    Interesanta aceasta masina. Ce spuneti de capota cu profilul motorului frumos reliefat ? Ceava nou pentru mine...
    0 0
  • arata bestial.e inspirat din Eclipse-ul de succes(model `96-`00)...cu grila radiatorului mare si capota.arata super,sper ca asta va fi in proportie de 90% noul Eclipse...si sper sa se relanseze si in Europa Eclipse-ul :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru