Doi arabi, interesati de cumpararea Hummer

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.08.2008
Hummer este o marca extrem de atractiva pentru investitorii din Orientul Mijlociu, acestia lansand deja oferte catre GM.

Desi trecem printr-o perioada in care SUV-urile lasa de dorit din punctul de vedere al vanzarilor, cea mai efervescenta marca de pe piata in aceste momente este Hummer. Motivul: GM vrea sa o vanda, arabii vor sa o cumpere.

Conform ultimelor informatii publicate de agentia Reuters, doi investitori din Orientul Mijlociu s-au aratat interesati de cumpararea marcii Hummer. "Intr-adevar, vorbim de un interes ridicat din partea unor persoane din zona Golfului. Exista, de altfel, si un precedent. marcile Aston Martin, Ferrari sau Daimler fiind dorite de investitori din zona. Vorbim de o solutie foarte realista, pana la urma", a declarat Terry Johnson, directorul biroului GM din Orientul Mijlociu. Acesta continua: "Este vorba de doi investitori independenti. Vom vedea ce se va intampla. Mentinerea brandului Hummer in protofoliul GM este de asemenea posibila".

via | Reuters

Comentarii (1)

  • gigibidon
    x
    Si vor face arabii din Hummer kebabarie:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru