Editie limitata: Peugeot 107 Street Racing

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Peugeot a prezentat primele fotografii oficiale cu editia limitata 107 Street Racing. Enjoy!

Esential

68 CP are editia limitata Peugeot 107 Street Racing.

Peugeot continua seria editiilor limitate deschisa cu modelul 207 "Le Mans ", printr-o noua editie sport: 107 "Street Racing".

De la prima vedere noul Peugeot 107 street Racing se evidentiaza prin emblema numarul unu al unei editii sportive Peugeot, dungile rosii, prezente pe capota, pe acoperis si in partea anterioara. Tema coloritului rosu continua si la interior unde merita sa evidentiem volanul sport din piele si unde, din pacate, nu a fost prevazut un pedalier din aluminiu sau scaune sport.

Judecand dupa ce se gaseste sub capota lui 107 Street Racing nici nu putem spune ca era necesar. Inginerii francezi au prevazut pentru acesta editie limitata un motor de 1.0 litri si 68 CP.

Totusi, feeling-ul sportiv este vizibil la capitolul design exterior. Spoilerul fata da mai multa agresivitatea micutului model Peugeot, in timp ce in partea din spate este dominata de amplasarea centrala a gurii de evacuare cromate duble. Nu trebuie uitate oglizile retrovizoare vopsite in rosu si emblema “Street Racing” prezenta pe usa.

Peugeot 107 Street Racing este disponibil doar in versiune cu 3 usi si pleaca de la un pret aproximativ de 12.000 euro.

Via | Peugeot 

Comentarii (1)

  • racing =))
    racing la 68 de CP :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru