Editie speciala Executive pentru Lancia Delta

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.07.2009
Biroul olandez al celor de la Lancia a lansat o versiune speciala premium a lui Delta. Aceasta costa aproape 40.000 de euro.

Lancia a anuntat lasarea unei editii speciale a celui mai nou model al sau, compacta premium Delta. Aceasta este destinata in prima faza pietei din Olanda si se numeste Lancia Delta Executive.

Vorbim de versiunea de top a lui Delta, disponibila exclusiv impreuna cu motorizarile de varf ale modelului: 1.8 Di Turbo de 200 CP si 1.9 MJet TwinTurbo de 190 CP. Printre elementele exclusive ale noii versiuni se numara plafonul negru cu accente metalice, logo-ul Delta auriu, jantele speciale de 17 inch si nu in ultimul rand interiorul acoperit in piele. Plansa de bord este bicolora iar instrumentarul de bord este inclinat spre sofer prin jocul de culori ales de italieni.

Preturile olandeze pentru Lancia Delta Executive sunt pe masura ideii premium a modelului si mai ales a versiunii. Daca motorul pe benzina de 200 CP poate fi comandat la un pret de 39.245 de euro, varianta Multijet Biturbo ajunge la 39.745 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru