Edo Competition tuneaza Ferrari 599 GTB

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 23.04.2008
Desi Ferrari nu lasa loc tuningului pe masinile sale, cei de la Edo Competition au pregatit un pachet pentru 599 GTB.

Esential

750 CP dezvolta Ferrari 630 GTB.

Edo Competition restilizeaza Ferrari 599 GTB si lanseaza doua pachete ultra performante pentru motorul modelului italian. Desi supercarurile lansate de Ferrari nu lasa loc altor modificari de tuning, cei de la Edo Competition s-au straduit sa aduca cateva schimbari lui 599 GTB.

Tunerii au reusit sa mareasca performantele motorului la doua nivele mai puternice: Stagiul 1 pune la dispozitia lui 599 GTB 650 CP si un cuplu de 660 Nm, iar Stagiul 2 dezvolta acum pentru Ferrari 630 GTB 750 CP si 720 Nm, fata de cei 620 CP si 608 Nm in varianta standard. Noul pachet aerodinamic lansat de Edo Competition are rolul de a adapta modelele Ferrari la viteze mai mari cand este necesara o mai buna racire.

Kit-ul exterior, numit 630 GTB Scuderia, se distinge in partea frontala prin prizele de aer gigant destinate unei mai bune raciri a motorului precum si imbunatatirii apasarii aerodinamice pe puntea fata. Pragurile laterale coborate reduc senzibilitatea bolidului la vantul lateral si incorporeaza guri de aer largite care ajuta la aerisirea franelor.

Un deflector nou, cu sase lamele, sporeste forta de apasare la viteze mari si pe puntea spate. Toate componentele noi sunt realizate din carbon si reduc greutatea modelului Ferrari 599 GTB  cu 50 kg.

Via | WorldCarFans

Taguri: 599 GTB, Ferrari

Comentarii (1)

  • pana acum nu am intalnit cuvantul "stagiul" in limba romanaatentie la traducerea din engleza
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru