Eterniti Hemera, noua apariţie în lumea super-SUV-urilor

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.09.2011
Un producător de automobile independent din Marea Britanie vrea să revoluţioneze segmentul SUV-urilor de performanţă cu un model numit Hemera, care va debuta în 2012 şi a fost prezentat la Frankfurt.

Cei de la Eterniti, un nou producător de automobile, au lansat la Frankfurt prototipul primului lor produs – Hemera. Modelul va debuta în 2012 şi va lansa o nouă nişă: Super-SUV-ul. Hemera promite să atingă un nou nivel de lux, exclusivitate şi performanţă. Toate panourile de caroserie sunt realizate din fibră de carbon, în timp ce exponatul de la Frankfurt reprezintă un model apropiat de versiunea de serie a lui Hemera. Marca Eterniti este sprijinită de un grup de investitori internaţionali şi este bazată în Londra.

Eterniti Hemera este este construit de mână şi fiecare exemplar are trăsături unice. Clienţii vor putea comanda anumite elemente personalizate, britanicii având un atelier bine dotat, ce le permite realizarea acestor comenzi. Scopul englezilor este de a ataca o nişă de clienţi extrem de înstăriţi şi pretenţioşi, care locuiesc fie în Marea Britanie, fie în regiunea Asia-Pacific. Cu toate acestea, modelul Hemera va fi oferit şi pe alte pieţe, în funcţie de necesităţi.

Următoarele showroom-uri vor fi deschide în Hong Kong, Tokyo şi Taipei, toate până la finele anului viitor. Debutul pe piaţa din China este programat în 2013, cu tot cu showroom-ul aferent.

Anul 2012 va marca debutul unui derivat din Hemera, dar englezii nu au dat detalii despre respectivul model. Pe viitor, Eterniti va mai realiza încă un SUV, alături de un alt model de performanţă. Marca britanică vrea să intre şi în motorsport, urmând să realizeze un program de competiţii în baza modelului de performanţă pe care îl va lansa în 2012.

Via | Eterniti

Comentarii (3)

  • "Anul 2012 va marca debutul unui derivat din Hemera, dar englezii nu au dat detalii despre respectivul model. "
    Cred ca fac si un Tuareg
    5 0
  • pe dos
    nu nu... daca asta e un cayenne sub brand englezesc, atunci celalat o fi vreun 911 impamantenit pe insula poponarilor
    0 0
  • mda
    "Eterniti Hemera este este construit de mână şi fiecare exemplar are trăsături unice." Am observat ca este dublu construit de mana (ca doar nu o fi construit de picior). Ce s-a intamplat cu "este construit manual"? Asta pana si Google Translate ar fi nimerit-o bine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru