Europenii primesc doar 40 de exemplare Nissan GT-R SpecV

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Doar 40 de europeni vor putea cumpara cea mai puternica versiune a lui Nissan GT-R direct de pe Batranul Continent.

Nissan GT-R SpecV,cea mai puternica versiune a lui Nissan GT-R, va fi disponibila in Europa in doar 40 de exemplare. Comenzile pentru acest model vor putea fi inregistrate doar la centrele Nissan High Performance din Europa, pana in data de 22 ianuarie 2010. Alegerea de 40 de exemplare nu este o metoda de marketing, ci un numar care aniverseaza 40 de ani de la primul Nissan care poarta sigla GT-R.

Versiunea SpecV are o serie de elemente din fibra de carbon, sistem de franare cu discuri ceramice si un sistem de evacuare din titaniu. Pe langa asta, modelele GT-R SpecV au un buton special care mareste cuplul motor pentru o perioada scurta de timp. Motorul lui Nissan GT-R SpecV dezvolta 486 CP si foloseste aceleasi sisteme ca versiunea standard a acestui model.

Un Nissan GT-R SpecV este cu 60 de kilograme mai usor decat versiunea standard a supercar-ului nipon. Pretul unui Nissan GT-R SpecV in Europa este de 138.200 de euro cu toate taxele incluse, daca ar fi sa convertim echivalentul a 124.900 de lire (pretul din Marea Britanie).

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • bentley
    la rand...
    Vai... sa ne grabim... tre sa stam la rand? O pun si pe bunica sa-mi tina rand...:)

    Oricum, no coment, masina e prea buna...mai ales modelul normal (cel cu 60kg mai greu;)) ) e prea bun... Il bate pe Gallardo si e la jumatate de pret....
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru