EXCLUSIV: Asa va arata viitoarea limuzina de la Tesla?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.01.2009
In baza teaser-ului prezentat de Tesla, va prezentam o imagine prelucrata digital cu aspectul noului Tesla Model S.

In baza imaginii teaser prezentate de Tesla, care surprinde viitorul sedan electric produs de compania americana, designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital care surprinde aspectul lui Tesla Model S.

Model S prezinta o linie inalta a spatelui, ceea ce sugereaza o arhitectura in doua volume, similara cu cea a lui Porsche Panamera. Avantajul acestei arhitecturi consta in faptul ca spatiul interior poate fi utilizat la maxim, iar greutatea este mentinuta la un nivel cat mai redus.

Partea frontala a noului sedan este preluata in mare parte de la modelul Roadster, pe cand lateralul si partea posterioara sunt complet noi. Design-ul lui Tesla Model S este inca sub semnul intrebarii deoarece noul designer sef al companiei americane este Franz von Holzhausen. Aspectul noului Tesla Sedan sta in mainile designerului Mazda, care este insarcinat sa faca un model cat mai atragator, pentru a putea concura cu Fisker Karma. Sedanul de la Tesla va fi produs si asamblat in California si va putea transporta cinci pasageri fiind alimentat de un set de baterii litiu-ion.

Pretul de baza al lui Model S va fi de 60.000 dolari si acesta va putea parcurge 380 de kilometri cu o singura incarcare, realizand perfomante exceptionale. Primele Tesla Model S vor iesi de pe linia de productie la sfarsitul anului 2010.

Comentarii (1)

  • Arata f bine
    Cred ca la prima pensie o sa-mi permit si eu sa-mi iau modelul asta de masina, asta daca peste 30 ani nu va fi "clasica" :) Oricum, inceputul e bun, daca se rezolva si problema bateriilor cu polimeri, cred ca vom avea numai masini electrice
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru