EXCLUSIV: Mercedes SLA - prima imagine digitala

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.03.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital cu noul Mercedes-Benz SLA, care afiseaza un design inspirat de noile concepte BlueZero.

Mercedes lucreaza la un nou roadster compact bazat pe viitoarea generatie A-Klasse. Acest model va fi un concurent al noilor Volkswagen Bluesport, Audi R2 si BMW Z2. Mercedes a prezentat aceasta idee pentru prima data conceptul acestui model in anul 2000.

Noul model va trebui sa aiba o masa cat mai mica pentru a oferi performante bune dintr-un motor de dimensiuni reduse. Aceasta tendinta va fi urmata de toti constructorii care vor crea un roadster usor. Spre deosebire de conceptul prezentat in anul 2000, noul model va avea un design mai evoluat, preluand un aspect inspirat de noile Concepte BlueZero, prezentate la Salonul Auto de la Detroit.

Aspectul lui Mercedes SLA va fi similar cu cel al altor modele ale constructorului german pentru a micsora costurile de productie ale viitorului roadster usor. Fantele de aer ale lui Mercedes SLA vor fi micsorate pentru a obtine un coeficient aerodinamic mai bun. SLA va avea un aspect sportiv si dinamic, care nu va pune in pericol modelul SLK.

Comentarii (10)

  • Ungaro_
    O masina nu prea reusita !!!
    0 0
  • Crysty
    SLA
    Seamana cu Z 4!
    Sigur nu va arata asa!
    0 0
  • ihi :)
    Nu seamana cu nici un mercedes. In cazul asta ati visat urat.
    0 0
  • ba seamna...ia mai uitati-va putin pe net
    0 0
  • Hai frate
    Se tampeste lumea pe zi ce trece
    0 0
  • hollandman
    esec
    nu ma asteptam din partea mercedesului la pocitania asta de caroserie , pacat ca si-au concediat designerii !
    0 0
  • Comentariu
    Este o interpretare
    De semanat ,seamana cu un Mercedes pt ca este o poza editata a unui concept mercedes mai vechi ( Mercedes Benz SLA Concept ) si zona farururilor , un alt concept mercedes ( Mercedes BlueZero Concept ) , foarte probabil ca nu o sa arate asa cum a combinat domnul avarvarii cele doua concepte , dar elementele din poza apartin unor concepte mercedes.
    Paginile conceptelor :

    Mercedes SLA : http://www.bergoiata.org/fe/voiture-sport-90/Mercedes%20Benz%20SLA%20Concept.jpg sau pe siteul : http://www.autoblog.com/tag/mercedes+sla/

    Mercedes BlueZero : http://www.autoblog.com/2008/12/15/official-details-mercedes-benz-concept-bluezero-trio/
    0 0
  • anonim
    seamana cu BMW
    Oricum ma uit la acest concept, vad BMW Z4. Poate chiar o sa-l faca impreuna cu BMW, ca tot umbla vorba ca o sa faca schimb de actiuni, proiecte comune etc :))
    0 0
  • combineishan
    Si uite cum alianta BMW-Mercedes da roade :))))))))))))
    Daca ala mai e Mercedes eu sunt Strutz :)))))))))))))

    Hai BMW :D
    0 0
  • hgh
    Z3 ii seamana nu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru