EXCLUSIV: Noul Kia Sportage, spionat pe trailer in Suedia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.03.2009
Un exemplar al noii generatii Kia Sportage a fost fotografiat in timp ce iesea pe trailer din centrul de testare Arjeplog (Suedia).

Colaboratorii nostri de la CarPix au reusit in acest weekend sa surprinda un exemplar al viitoarei generatii Kia Sportage in timp ce acesta era transportat pe un trailer. Masina iesea din centrul de testare Arjeplog, din nordul Suediei, si se indrepta spre Germania, acolo unde se afla centrul de dezvoltare Hyundai/Kia.

Sportage-ul prezent in fotografii este bine camuflat, insa forma generala si liniile schimbate se pot observa chiar si cu cearsafurile de test aflate la locul lor. Modificarile esentiale se vor regasi insa sub capota, acolo unde modelul coreean dezvoltat 100% in Europa va primi o gama de motoare cu patru cilindri si o transmisie automata cu sase trepte de ultima generatie. In varful gamei se va plasa un propulsor diesel de 2.0 litri care va dezvolta 184 de cai putere. De altfel, acest motor va face parte, ulterior, si din gama de motorizari disponibila pe Hyundai ix35, numele viitoarei generatii Tucson.

Noul Kia Sportage va fi lansat de constructorul coreean la Geneva, in 2010, urmand ca acesta sa intre pe pietele europene in prima jumatate a anului urmator.

Comentarii (2)

  • ooo
    E fake!
    0 0
  • @ hhh
    fake e creierul tau!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru