EXCLUSIV: Primele poze-spion cu Hyundai ix35, urmasul lui Tucson

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.02.2009
Hyundai testeaza in Suedia viitorul ix35, denumirea pe care o va primi noua generatie Tucson. Aceasta promite mult din punctul de vedere al designului si al motorizarilor.

Esential

173 de cai putere va avea cel mai puternic motor din gama Hyundai ix35, 2.0 CRDi.

Automarket continua astazi seria zilnica a fotografiilor-spion cu viitoarele modele de pe piata testate in tinuturile reci ale Suediei. Iar ultimul model observat de colaboratorii nostri de la CarPix in timpul incercarilor este Hyundai ix35, viitoarea generatie a actualului Tucson.

Un model foarte apreciat de catre publicul din Romania, piata pe care Tucson s-a comportat excelent in vanzari, crossoverul celor de la Hyundai se va prezenta la Geneva sub forma de concept, urmand ca versiunea finala, de serie, sa fie lansata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Inginerii Hyundai testeaza insa de ceva vreme modelul prin zapezile suedeze.

Noul ix35 urmeaza sa fie disponibil atat in versiune 2x4, cat si in varianta cu tractiune integrala. Modelul Hyundai se va putea baza pe noi motorizari interesante, una dintre acestea urmand sa fie "benzina" de 1.6 litri si 140 CP, care va fi disponibila exclusiv in varianta cu tractiune-fata si va fi cuplata la o cutie manuala cu cinci trepte. O optiune care va face volum in vanzari va fi insa motorul CRDi de 1.7 litri care va exista in lista de optiuni ale versiunilor 4x4 si va fi disponibil impreuna cu o cutie cu sase trepte.

Pe langa acestea, Hyundai ix35 4x4 va putea fi "legat" si de un propulsor pe benzina de 2.0 litri si 160 CP, dar si de cele doua versiuni ale motorului CRDi de 2.0 litri: 133 si 173 CP.

Aceasta din urma va putea primi, la cerere, si transmisie automata cu sase trepte.

Hyundai ix35 va primi, imediat dupa lansare, si sistemul stop&start dezvoltat de coreeni si ednumit oficial ISG. Acesta va fi garantul unor emisii si consumuri foarte bune pentru crossoverul gamei.

 

Comentarii (1)

  • patrick
    ix35
    vezi ca e ix35 nu ix55
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru