EXCLUSIV: Viitoarea generatie Porsche 911 ar putea fi hibrida

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.07.2009
Ultimele fotografii spion au surprins un exemplar Porasche 911 cu un accesoriu ciudat, care lasa loc unor speculatii privind posibilitatea unei noi generatii hibride a modelului sportiv.

Normele de poluare pe care Uniunea Europeana le impune ii silesc chiar si pe constructorii de masini sportive sa isi indrepte atentia asupra unor solutii de propulsie mai ecologice.

Porsche se pare ca a inceput deja sa se preocupe de reducerea mediei emisiilor. Dupa Panamera si Cayenne hibrid, modele deja anuntate, constructorul din Stuttgart pregateste un tren de rulare benzina-electric si pentru noua generatie a sportivei pur-sange 911.

Speculatiile sunt intarite de ultimele fotografii spion, surprinse de aparatele celor de la CarPix. Specialistii au reusit sa surprinda un exemplar 911 Carrera, care prezenta o capota diferita, cu o umflatura in partea inferioara. Este foarte probabil ca designul sa fi fost modificat pentru a putea face loc unui set de baterii sau unui motor electric.

Pe umflatura capotei se poate observa chiar si un fulger, semn care lasa sa se inteleaga ca acolo se ascunde o componenta electrica.Mai mult decat atat, fotograful care a reusit sa surprinda imaginile a declarat ca masina era foarte silentioasa lucru care i-a si atras atentia.

Folosirea unui tren de rulare hibrid pentru noua generatie Porsche 911 este foarte probabila, tinand cont ca tehnologia exista si este gata sa debuteze pe Cayenne si pe Panamaera.

Singurul efort ar fi transpunerea sa pe sasiul viitorului model sportiv.

via | CarPix

Comentarii (3)

  • flash
    dupa sigla de pe capota avem in fata viitorul Bat-Mobil:)))
    1 0
  • Astept cu mare interes si aparitia urmatoarelor modele: Veyron Hybrid, 599 Hybrid, Gallardo Hybrid, si, de ce nu, Koenigsegg CCX hybrid.
    0 0
  • .marius.
    Eu astept un Carrera GT diesel...poate V12`le TDI de pe Q7...
    Parca si vad titlul "Cel mai puternic supercar diesel din lume" pe toate site`urile auto existente
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru