Exclusiv: VW Beetle in 2010

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.11.2007
Ipotezele Automarket din fiecare inceput de saptamana scot la iveala astazi un model foarte asteptat: noul VW Beetle.

Esential

2010 este anul in care va aparea pe piata viitoarea generatie a Broscutei Volkswagen.

Dupa ce Mini si-a reimprospatat gama si incearca sa o extinda prin prezentarea lui Clubman iar Fiat a reinviat legenda 500, care a si primit titlul de Masina Anului in Europa, Volkswagen nu pot sa stea cu mainile in san si isi pregatesc cu mare atentie arma impotriva britanicilor si a italienilor: noul VW Beetle.

Este adevarat, cand vorbim de Beetle nu e vorba de o premiera absoluta, marele boom fiind creat de VW atunci cand noua generatie a Broscutei a fost lansata, la sfarsitul anilor '90. Insa, profitand de noile tehnologii si de liniile de design inaugurate de germani odata cu noile modele, noul Beetle, asteptat pentru lansare in 2010, este gata de atac.

Desi in fotografia alaturata vorbim de o ipoteza stilistica a desognerului nostru, freelancer-ul Andrei Avarvarii, formele viitorului Beetle vor fi foarte apropiate de ceea ce vedem in imagine. Normal, detaliile vor diferi insa ceea ce iese la iveala inca din primul moment este faptul ca noul Beetle va renunta la imaginea de "masina de femei", atribuita pana acum fermecatoarelor forme VW.

Foarte interesant este faptul ca noul Beetle va imparti platforma de productie cu cea a lui Golf 6 si a coupe-ului Scirocco, ceea ce va duce la dimensiuni ceva mai mari decat cele ale actualului Beetle si, deci, la un spatiu interior mai voluminos.

Mai mult, asa cum se vede si din imagine, noul model va fi astfel gandit incat sa se poata "transforma" in diferite versiuni de caroserie fara a mai fi nevoie de alte complicatii legate de platforma sau linia de de productie. Astfel, pe langa hatchback, vom putea admira deja clasicul Beetle Cabrio dar si un mini-monovolum, un pick-up si un crossover de dimensiuni mici. pe langa acestea, variantele supersportive isi vor face si ele loc in gama.

Va avea VW succes cu noul Beetle? Noi mizam pe un raspuns pozitiv.

Taguri: Beetle, Volkswagen

Comentarii (11)

  • la mine
    e dragut.
    nu e mult schimbat dar e tot dragut. ma asteptam la mai mult de la VW.
    0 0
  • ...
    seamana mai mult a Beetle decat Beetle. Timp pana in 2010 mai e...
    0 0
  • gigi_pandrea
    Iar vreti sa ajungeti in presa "internationala"????
    nu va mai satura al de sus... :)
    0 0
  • Irinec C
    poza
    stau si ma intreb...poza cu sigla voastra pe ea...e special trimisa pentru a fi pusa pe sitele automarket?....in rest masina ...e praf. modelul acutual pe benzina consuma 16% in orash. nu e ok pentru o femeie. in rest e o masina finutza.
    0 0
  • E la fel...
    ...cu cea de acum, cu mici modificari.
    Ca sa stearga insuccesul masini actuale cred ca ar trebui sa faca modificari mai radicale de design. Sa nu mai arate asa ca o adolescenta credula.

    Ca barbat nu mi-ar place cum m-as vedea intr-o masina ca asta. EOS e mult mai tentant.
    0 0
  • da
    Da , tot un kkt !!!!!!
    0 0
  • ...deci :))
    "Desi in fotografia alaturata vorbim de o ipoteza stilistica a desognerului nostru, freelancer-ul Andrei Avarvarii,"
    asta ins ca nu e facuta de vw..ok? cititi articolul..inainte sa faceti afirmatii jenante :))
    0 0
  • pintea
    pacat
    daca vrei sa arunci banii pe fereastra... iti iei beetle... cam asta e...
    0 0
  • AndreiRN
    Beetle
    Putin sunt cei ce cunosc istoria noului beetle care de fapt este mai mult o masina americana decat una germana.
    In State are un succes deosebit ca si predecesorul ei cara inca mai functioneaza datorita sentimentului pe care il provoaca celor din generatia baby boom.
    E o masina cam scumpa pt ce ofera dar este OK.
    0 0
  • biofreack
    ahaa AndreiRN
    Am zis eu ca prostul asta e din state si vrea sa impresioneze cititorii din acelasi neam, cat despre succesul "deosebit" al lui beetle in state mmmm e masina de gaoaze ca andrei asistenta si de babute nostalgice(baby boomers, pt voi romani amarati traducere) aaa si baby boomers generatie de cetateni americani care acuma cam iese la pensie si vor toti remuneratie de la Social Security(sistemul lor de pensii) care o sa se prabuseasca, problema mare cu populatia tanara da se fecundeaza andrei si scapa america de piere
    0 0
  • ramona
    e la fel de frumoasa
    foarte interesanta ideea sport. cred k o sa prinda bine. o sa-mi iau si eu una. sunt fan beetle si sunt multumita de ea. cam scumpa, dar dak iti place... dai banii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru