Expression Motorsport oferă o nouă faţă pentru Mercedes CL65 AMG facelift

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 29.07.2010
Tunerii belgieni de la Expression Motorsport au creat un pachet de caroserie pentru CL65 AMG facelift. Cu ajutorul acestuia, modelul german impresionează prin eleganţă şi agresivitate.

La doar câteva săptămâni de la prezentarea imaginilor şi informaţiilor oficiale ale noului CL65 AMG, casa de tuning belgiana Expression Motorsport a pregătit un pachet de caroserie pentru modelul constructorului din Stuttgart. Pentru partea din faţă a noului CL, tunerii belgieni au pregătit un spoiler discret şi elegant în interiorul căruia au fost integrate lumini LED pentru mersul pe timp de zi, iar capota dispune de un look nou sportiv.

De asemenea, Expression Motorsport au înlocuit pragurile laterale cu unele noi mult mai agresive şi au subliniat forma bosajelor aripilor. În partea din spate, tunerii au montat un spoiler nou, un eleron elegant, un deflector de aer din fibră de carbon, iar sistemul de evacuare sport se încheie cu patru ţevi de eşapament ovale.

Casa de tuning nu a operat nicio modificare asupra unităţii lui CL65 AMG. Modelul german dispune de unitatea V12 bi-turbo de 6.0 litri capabilă să producă 621 de cai putere şi să dezvolte un cuplu motor de 1.000 Nm. Noului CL65 AMG îi sunt necesare 4.2 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de km/h.

Viteza maximă a modelului german a fost limitată electronic la 250 de km/h.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru