Fa-ti telefonul sa sune ca noul Ferrari 458 Italia!

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.08.2009
Ferrari a lansat un microsite de pe care utilizatorii pot descarca melodii pentru telefon care recreeaza fidel sunetul motorului V8 al noului 458 Italia.

Cel mai nou membru al familiei din Maranello a fost primit cu urale de fanii Ferrari din intreaga lume. Succesul lui 458 Italia i-a determinat pe oficialii italieni sa exploateze la maxim capitalul de imagine obtinut cu noul supercar.

Astfel se poate explica decizia Scuderiei de a oferi fanilor sai sunetele produse de noul motor V8 ca melodii pentru telefon. Pasionatii pot descarca cinci sunete diferite botezate astfel: On the track, Overtaking, Acceleration, Off the mark si On board. Fisierele pot fi descarcate in format M4R, pentru cei care folosesc iPhone, sau in format MP3, pentru cei cu telefoane mobile obisnuite. De asemenea, pe langa cele cinci tonuri de apel, fanii calutului Cabrat pot descarca si cateva imagini de fundal, cu model italian.

Lansat in urma cu mai putin de o luna, Ferrari 458 Italia libeneficiaza de un motor V8 de 4,5 litri, capabil sa livreze un total de 562 cai putere. Bagajul de resurse ii permite supercarului din Maranello sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 3.4 secunde si sa atinga o viteza maxima de 325 km/h.

Adresa unde puteti descarca si imagini de fundal este aceasta.

Comentarii (7)

  • Stelian_Opincariu
    O sa fie noul hit la telefoanele manelstilor de pretutindeni!
    22 8
  • =))
    Bine zis Stelian...deja trebuie sa ne pregatim sa auzim la cocalari ringtone Ferrari :))
    13 6
  • ///
    schimbati fratilor tema asta cu Lexus...era mult mai faina aia cu Porsche cayene
    6 3
  • Nimic interesant, vrum vrum...
    2 5
  • ..
    @ euuuu: aia cu Lexus nu e tema, e reclama si baietii de la
    Automarket mananca o paine de pe urma ei...deci nu se poate scoate decat inlocuita cu alta. Asa e dom Mircea sau ma injura coelgii de commenturi degeaba?

    cat despre ringtonurile Ferrari.... stiu ca e blasfemie, dar ce mare chestie sa ai asa ceva pe telefon? cautati pe youtube ca o sa gasiti sunete de genul asta mult mai grave si mai "potrivite pentru mobil" daca asta e pasiunea voastra

    haidi pa!
    7 0
  • benzinaru'
    multumim.............o sa se ridice parul pe mine de ficare data cand o sa imi sune telefonul
    3 2
  • rubens
    branza
    nici macar nu le poti numi ringtonuri ;aiurea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru