Familia Porsche isi scoate la licitatie colectia de ceasuri

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 28.11.2009
Casa de licitatii Bonhams scoate la vanzare cele 49 de ceasuri ale familiei Porsche. In cadrul evenimentului, cei interesati pot vedea ceasuri produse de Porsche Design, Rolex, Omega, Penerai, Jaeger LeCoultre si Breitling.

Casa de licitatii britanica Bonhams scoate la vanzare colectia de ceasuri a familiei Porsche. Aceasta licitatie va fi organizata in scopuri caritabile si se va desfasura in 2 decembrie la Londra. Evenimentul va pune la dispozitia celor interesati 49 de ceasuri fabricate fie de Porsche Design, fie de alti producatori celebri.

Pe langa Porsche Design, divizia lifestyle care produce o serie de ceasuri, Porsche a achizitionat acum 14 ani compania elvetiana Eterna, care la acea ora era cel mai mare producator independent de ceasuri din Tara Cantoanelor. Ulterior, mecanismele produse de Eterna s-au regasit sub carcasele ceasurilor semnate Porsche Design. Bonhams va prezenta publicului doritor cateva piese rare.

Printre acestea se numara un ceas de aur de 18 karate produs de Porsche Design si unul fabricat de Eterna. Cel din urma a fost primit de Ferdinand Oliver Porsche la aniversarea a 40 de ani. De asemenea, britanicii vor scoate la vanzare cateva ceasuri produse de Rolex, Omega, Penerai, Jaeger LeCoultre si Breitling.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Panerai nu Penerai....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru