Fanii Logan din ţară s-au întâlnit la fabrica Dacia

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.06.2010
Posesorii şi pasionaţii de Dacia Logan din toată ţara s-au întâlnit în acest weekend la fabrica din Mioveni unde este produs acest model. La întâlnire au fost prezente peste 100 de exemplare Logan.

Esential

300 de persoane au fost prezente la întâlnirea pasionaţilor de Logan din ţară.
100 de unităţi Dacia Logan din toată ţara au venit la această întâlnire de trei zile care a avut loc la fabrica Dacia din Mioveni.

Circa 300 de fani ai lui Dacia Logan au participat în decursul acestui weekend la o întrunire la fabrica Dacia din Mioveni. Aceştia au venit cu o sută de vehicule Dacia, majoritatea dintre acestea fiind Logan şi au poposit în oraşul Mioveni preţ de un weekend, în care au participat la diverse activităţi în cadrul platformei industriale Mioveni. Pe lângă concursul de îndemânare organizat şi amenajat pe un spaţiu de pe platforma industrială Mioveni, fanii Logan au participat şi la un concurs de accelerare pe 400 metri, dar şi la o vizită ghidată a uzinei Dacia.

Pasionaţii şi posesorii de Logan s-au reunit şi anul trecut în număr mare, ca apoi să organizeze o defilare de la Piteşti la Mioveni. Cei de la Dacia se implică din ce în ce mai mult în susţinerea activităţilor Clubului Logan. Anul acesta, s-a organizat o selecţie pe forumul de Logan Club, iar 60 de fani au avut ocazia să ia parte la o vizită ghidată în uzina din Mioveni. La finele vizitei, aceştia au primit şi obiecte promoţionale cu însemnele mărcii româneşti.

Cu această ocazie, posesorii de Logan din oraşe cum ar fi Cluj, Tulcea sau Galaţi au putut să vadă cum se fabrică automobilele pe care le conduc.

Câţiva dintre membrii Logan Club sunt chiar angajaţi la Uzina Dacia. În Bucureşti există peste 40 de pasionaţi ai acestui model care se întălnesc de câte ori au ocazia şi au realizat o comunitate strânsă, ai cărei membri se ajută între ei ori de câte ori este nevoie. Comunităţi ale pasionaţilor de Dacia Logan există şi în oraşele Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Sibiu,Piteşti, Timişoara, Vaslui şi altele.

Via | Dacia

Comentarii (12)

  • Fancluburi
    Dacia Facebook fanclub: http://www.facebook.com/Dacia?ref=search

    Dacia Logan Facebook fanclub: http://www.facebook.com/profile.php?id=678882382&ref=search#!/pages/Dacia-Logan/106038652760019?ref=ts
    5 1
  • exista fani dacia
    fani dacia ? tare sa nu fiu inteles gresit dacia e practica/utila sa te duca de la punctul A la B, de ce ai fii fan dacia ? cu ce iese in evidenta sa te faca sa fii fan ?
    4 17
  • OO da
    Hai ca esti tare MCD :) , de obicei masinile ieftine si produse in serie mare au cei mai multi fani pe tot globul, nu am Dacia, dar celelalte masini nu te duc din A in B? Si raportat la pretul mult mai mare ce au modelele obisnuite de la opel, vw, ford, hyundai, etc, etc iesit din comun?
    11 1
  • au o istorie puternica, motoare, modele, concepte cu sutele de la clasa mini pana la van/minibus, participa/au participat la sporturi auto, notorietate s.a.m.d
    1 10
  • Ok
    Istoria si conceptele nu schimba simplul transport de la A la B, eu inteleg ca traditia este f importanta, dar de ex, sa luam un model mini de la PSA, Citroen C1, pai e cat logan la pret, ma duce de la A la B, dar traditia si conceptele superbe de la ei nu stiu cat ma vor incanta, eu inteleg ce spui, dar exista un inceput in toate, si Dacia are un incepput
    10 0
  • George
    Logan
    bravo lor.....am avut logan si am invatat multe de pe forumurile dacia.chiar sunt utili.Felicitari.
    7 0
  • Felicitari baieti
    Felicitari baietilor din Logan Club Arges pt organizare. Imi pare rau ca din motive obiective nu am putut ajunge la aceasta intalnire regionala. Bafta in continuare!
    6 0
  • @MCD
    un adevarat pasionat auto nu pune intrebari din astea idioate... fiecare marca are acel ceva special care atrage... Dacia ofera masini corecte, accesibile, fiabile, foarte robuste, usor de intretinut si reparat; masini care pot oferi satisfactia unei upgradari/personalizari la un cost ridicol de mic... asta-i magia Dacia
    8 0
  • Andrei
    ...
    Cand stau bajetii cu logan la club miting avand capotele deschise si admirandu-si motoarele, nu-mi vine decat sa rad isteric de prostia lor. Ca sa nu mai zic de prostul gust pe care il au in unele modificari.
    3 7
  • :))))))))))))))))))
    1 6
  • Semtex
    @Andrei
    ce masina ai mai voinicule?
    4 0
  • popularitate
    Daca ati polpulariza si voi mai mult aceste intalniri ale fanilor poate ar fi mai multa lume.... macar cu o luna inainte sa fi pomenit de ele din 2 in 2 zile... dar tot mai rau cu saitul asta :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru