Fernando Alonso a primit cadou un Ferrari FF pentru victoria din Malaezia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.03.2012
Fernando Alonso a fost deja recompensat pentru victoria sa din Marele Premiu al Malaeziei. Pilotul spaniol a primit din partea Ferrari un cadou pe patru roţi: un exemplar FF.

Dacă în fotbal jucătorii primesc prime generoase după câştigarea unui meci important, în Formula 1, piloţii sunt recompensaţi cu maşini exotice. Cel puţin aşa pare să se întâmple în cazul lui Fernando Alonso, care încă trage foloase după ultima cursă desfăşurată în Malaezia.

Pilotul Scuderiei Ferrari a ieşit învingător la finalul celor 56 de tururi şi s-a instalat în fruntea clasamentului după numai două curse de la startul noului campionat. Alonso a mers la Maranello pentru a sărbători succesul şi a plecat din fieful Ferrari cu un cadou.

Este vorba despre un Ferrari FF, primit în dar de Alonso pentru succesul înregistrat weekendul trecut. Maşina se alătură colecţiei impresionante pe care pilotul spaniol a reuşit să o adune de la semnarea contractului său cu Ferrari. În garajul lui se mai află un 458 Italia creat special, un Maserati GranTurismo Cabrio, un Abarth 695 Tributo Ferrari şi un Jeep Grand Cherokee SRT8.

via l autoblog

Comentarii (5)

  • motivare
    de ceva timp baietii si echipa ferrari nu prea au dat dovada ca mai are ceva suflet masina ... asa macar motiveaza pilotii simbolic cred eu ... e un gest frumos din partea managementului keep up ferrari.
    10 2
  • @levi_craiven
    cand iti castiga shumi cam 7 campionate mondiale cu ferrari,eu zic ca iti poti permite sa o lasi mai moale vreo 3-4 sezoane ca sa nu zica lumea ca monopolizezi spectacolul din F1 :)
    5 6
  • un oarecare
    Frumos cadou!Da oricum la banii lui nu cred ca era o problema sa-si cumpere unul!
    9 0
  • @Vlad08
    Schumacher a castigat doar 5 campionate cu Ferrari, nu 7. Celelalte doua au fost cu Benetton.
    10 0
  • @Radu
    Deaia am zis "cam" 7 campionate ca nu mai stiam exact.Multumesc de precizare.Oricum stiu ca se vorbea intro perioada de schimbarea regulilor in F1 din cauza lui Schumacher care castiga cursa dupa cursa si astfel spectacolul si imprevizibilul erau compromise.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru