Ferrari 458 Italia Spider se va lansa la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.08.2011
Luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, standul Ferrari va găzdui debutul mondial al noului 458 Italia Spider, varianta cu acoperiş retractabil.

După o lungă perioadă de aşteptare, Ferrari îşi va mulţumi fanii cu un model pe care aceştia îl aşteptau de mult. Şi, pentru a răsplăti răbdarea acestora, Căluţul Cabrat le promite şi o surpriză, programată anul viitor.

În toamna acestui an, Scuderia italiană se va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu varianta decapotabilă a supercarului 458 Italia. Botezat cum altfel decât 458 Italia Spider, modelul din Peninsulă va beneficia de un acoperiş hard-top retractabil şi va avea un preţ ceva mai ridicat decât cel al variantei coupe.

Sub caroseria din aluminiu se va afla acelaşi motor V8 de 4.5 litri, capabil să producă 570 de cai putere. Deşi va primi un sistem de retractare complex, Ferrari 458 Italia Spider va păstra aceleaşi performanţe. Supercarul îşi va face apariţia în showroom-urile europene în luna septembrie a acestui an, primele livrări urmând a fi făcute însă ceva mai târziu.

Surpriza pe care Ferrari o pregăteşte fanilor săi este însă programată pentru anul viitor.

Italienii au în plan lansarea unei variante ceva mai performante a actualului 458 Italia, botezată cum altfel decât Scuderia, asemeni predecesorului său, F430. Versiunea de performanţă va beneficia de acelaşi propulsor, modificat probabil pentru a oferi putere în plus, însă va putea să se laude cu o masă totală ceva mai redusă.

via | egm

Comentarii (2)

  • Bibicul
    Fara Giugiaro Ferrari e ca si mort!
    0 9
  • schumi
    ...
    Bibicule, Ferrari a colaborat cu Pininfarina.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru