Ferrari ajuta Italia la olimpiade

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 28.02.2008
Ferrari si Comitetul Olimpic Italian au semnat un parteneriat de colaborare pentru viitoarele doua olimpiade.

Esential

2010 este anul pana in care este valabila intelegerea dintre Ferrari si Comitetul Olimpic Italian.

Comitetul Olimpic Italian a incheiat un parteneriat de colaborare cu Ferrari pentru a dezvolta mai multe materiale aerodinamice pentru Olimpiada de Vara de la Beijing.

Parteneriatul incorporeaza si dezvoltarea unor echipamente specifice sporturilor olimpice de iarna. Asadar, Ferrari va ajuta Comitetul Olimpic in dezvoltarea unor materiale pentru bob, skeleton, ski, inot, kaic-canoe si sporturi paraolimpice.

Intelegerea intre cele doua entitati italiene va continua dupa Jocurile Olimpice de la Beijing pana la Olimpiada de Iarna de la Vancouver din 2010. Atletii italieni vor putea folosi in aceasta perioada tunelul de vant de la Maranello.

Luca Cordero di Montezemolo a declarat la semnarea acordului ca Ferrari sunt onorati de faptul ca pot ajuta victoriile italiene la jocurile olimpice.

Via |MotorAthority
Taguri: Ferrari

Comentarii (2)

  • Esential
    Comitetul Olimpic Roman?!?!?
    0 0
  • Comitetul olimpic Roman inca nu s-a hotarat cu cine sa incheie aceasta intelegere cu dacia sau cu ford sau cu Mobra sau cu Hoinar sau cu... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru