Ferrari F430 Scuderia va fi si cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.09.2008
Surse neoficiale au anuntat ca actualul Ferrari F430 Scuderia va naste si o versiune Spider, cu acoperis hard-top.

Esential

1250 de kilograme cantareste Ferrari 430 Scuderia
510 cai putere dezvolta motorul V8 instalat pe Ferrari 430 Scuderia.

Ferrari F430 Scuderia s-a bucurat de un real succes atunci cand a fost dezvaluit in toamna anului trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Costructorul italian se pare ca vrea sa profite de aceasta lumina buna si pregateste o versiune decapotabila a supercarului, desi initial anuntase ca nu va produce decat 300 de unitati Scuderia.

Daca va exista, varianta Spider, decapotabila, a noului Ferrari 430 Scuderia va creste considerabil la capitolul masa totala. Specialistii anticipeaza ca acoperisul hard-top si intregul sistem de retractare vor aduce noului 430 Scuderia Spider 70 de kilograme in plus. Acestea se vor adauga celor 1250 deja existente, ale variantei coupe.

Chiar si asa, Ferrari nu va modifica propulsorul V8 de 4.3 litri si 510 cai putere, deficientele create de masa mai mare urmand sa fie estompate de introducerea noii transmisii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, care a debutat pe California. Performantele vor ramane astfel neschimbate.

Viitorul Ferrari 430 Scuderia Spider este asteptat sa debuteze pe 5 noiembrie in cadrul unui eveniment dedicat in exclusivitate Calutului Cabrat la Mugello.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru