Ferrari FF Neiman Marcus s-a epuizat în 50 de minute

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.11.2011
Evaluat la "doar" 395.000 de dolari, exclusivistul Ferrari FF Neiman Marcus a reuşit să îşi găsească 10 clienţi în doar 50 de minute.

În urmă cu aproximativ o lună vă anunţam că Ferrari şi-a rezervat dreptul de a vinde 10 exemplare ale noului său FF în celebrul catalog de Crăciun Neiman Marcus. Supercarul italian a fost propus într-o ediţie specială, dedicată catalogului, cu un preţ de 395.000 de dolari, cu 95.000 de dolari mai mult decât preţul de pornire al maşinii în SUA.

Deşi suma este una destul de impresionantă, acest detaliu nu a fost un impediment în calea celor care şi-au dorit foarte tare maşina, aşa că FF s-a vândut în doar 50 de minute. Chiar dacă nu a bătut recordul lui Chevrolet Camaro Convertible Neiman Marcus, epuizat în doar 3 minute, Ferrari FF rămâne unul dintre cele mai de succes produse auto din exclusivistul catalog american.

Cele 10 exemplare vândute prin intermediul catalogului au fost personalizate discret, cu o culoare gri a caroseriei, cu o plăcuţă care vorbeşte despre exclusivismul ediţiei şi cu un set de valize realizate din aceeaşi piele cu cea a interiorului.

În preţul ediţiei speciale Neiman Marcus a intrat şi cursul de pilotaj Ferrari Winter Driver Experience, desfăşurat în Aspen, Colorado.

Ceea ce i-a fermecat însă pe noii proprietari a fost cu siguranţă data de livrare foarte rapidă, primăvara lui 2012, în condiţiile în care lista de aşteptare este în prezent extrem de lungă.

via | motorauthority

Comentarii (1)

  • Si ce asa uimitor ? Atata timp cat sunt cateva mii de miliardari in euro
    in lume, e normal sa se vanda orice produs scump.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru