Ferrari: "Nu vom construi un model cu patru uşi"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.09.2010
Un comunicat oficial emis astăzi de Ferrari susţine că nu este în natura constructorului să producă modele cu patru uşi, aşa cum anticipase presa zilele trecute.

Zvonurile apărute la sfârşitul acestei săptămâni, care anunţau un coupe cu patru uşi semnat de Ferrari, au fost dezminţite astăzi de oficialii italieni.

În comunicatul oficial emis de biroul de presă Ferrari, compania declară: "Facem parte din grupul Fiat, iar poziţionarea Ferrari în interiorul conglomeratului nu este aceea a unui constructor care propune modele cu patru uşi". De asemenea, în comunicat se arată că "gama va rămâne compusă numai din modele cu două uşi, fără nici un fel de excepţie".

În aceste condiţii, speranţele fanilor de a vedea o premieră absolută la Paris se năruie, Caluţul Cabrat urmând să surprindă publicul doar cu o serie de inovaţii tehnologice. Mai exact, italienii vor să îşi concentreze atenţie asupra progreselor făcute în reducerea consumului şi emisiilor de carburant.

Cu toate acestea, oficialii italieni nu au respins ipoteza lansării unui model ecologic în cadrul Salonului Auto de la Paris. Deşi nu a vrut să comenteze acest subiect, este posibil ca Scuderia să expună în cadrul evenimentului parizian o versiune ecologică a unui model din gamă.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Cum sa se naruie? Urmeaza 599 gto cabrio..o serie foarte limitata...si succesorul lu 612.....care o sa fie un fel ..hatchback sau mai degraba fastback...sau coupe cu un back ciudat. ceva gen smart roadster.:D
    3 1
  • inca un zvon care a mai facut mii de subiecte pt stiri, ca sa aiba lumea ce citi, altfel ne'am plictisi.
    2 0
  • Sa construiti masini de pompieri,lasati-va de masinile sport !!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru