Ferrari ar putea produce un coupe cu patru uşi

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.09.2010
Constructorul italian Ferrari ar putea produce un concurent pentru Rapide, Panamera sau Estoque. La baza dezvoltării acestuia va sta actualul 612 Scaglietti.

În urmă cu câteva luni vă anunţam că Ferrari nu va produce niciodată un model cu patru uşi care să concureze cu Aston Martin Rapide, Porsche Panamera sau Lamborghini Estoque. Publicaţia franceză Caradisiac susţine că oficialii italieni iau în considerare lărgirea gamei de modele, iar un coupe cu patru uşi ar fi mutarea următoare.

Viitorul model al italienilor ar putea avea la bază actualul 612 Scaglietti. Acesta a fost lansat în 2004, iar oficialii Căluţului Cabrat vor să îl retragă de pe piaţă în 2012. Spaţiul mare pe care îl oferă habitaclul lui 612 Scaglietti ar putea reprezenta punctul de plecare pentru dezvoltarea unui coupe cu patru uşi.

Via | Caradisiac

Comentarii (5)

  • Enzo Ferrari
    "Nu vom produce niciodata masini cu patru usi. Vom mentine pentru totdeauna aceasta traditie"

    s-a intors lumea cu fundul in sus
    9 2
  • ...dincolo de toate argumentele impotriva...iata inaca unul: productia (implicit profitul) ferrari este deja "foarte sus"! un astfel de model ar duce productia intr-o zona care se mai poate chema exclusiva? acest lucru aduce profit dar oare nu dauneaza pe termen lung? ...asa au facut si porsche...
    7 0
  • Ferrari
    cel mai bun mod de a recunoaste un zvon e acela de al infirma.
    asta au si facut acum cateva luni
    3 1
  • totusi sper sa isi pastreze traditia...
    2 0
  • Ferrari
    Nu cred ca vor produce un model cu 4 usi, in primul rand ar trebui sa-si extinda capacitatea de productie( ce ce nu ar fi simplu deloc). Se pare ca surpriza pregatita pt Paris(sau Geneva) e o decapotabila bazata pe platforma lui 599GTO, avand tot 670CP, in genul 550 Superamerica(75-100 de bucati)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru