Ferrari: "Schumacher nu a distrus 430 Scuderia"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.07.2008
Oficialii Ferrari au declarat ca Schumacher nu era la volanul exemplarului 430 Scuderia distrus pe Nurburgring.

Ieri va anuntam ca Schumacher a distrus un Ferrari F430 Scuderia in cadrul unor teste desfasurate pe Nurburgring. Informatia a fost confirmata chiar si de Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al fostului campion mondial. Aceasta a infirmat insa zvonurile potrivit carora in masina avariata s-ar fi aflat si Mick, fiul lui Schumacher, in varsta de 9 ani.

Astazi Ferrari a dezmintit insa toate informatiile aparute ieri in presa. Potrivit oficialilor Scuderiei, citati prin vocea purtatorului de cuvant Luca Colajanni, Schumacher se afla pe locul din dreapta al exemplarului distrus. In spatele volanului s-ar fi aflat pilotul de teste Raffaele de Simone.

Bild nu se multumeste insa doar cu atat si isi sustine in continuare teoria potrivt careia Schumacher ar fi cel care a intrat in coliziune cu parapetul la 250 de km/h. Nemtii se bazeaza in primul rand pe declaratiile unor martori oculari care afirma ca septuplul campion mondial a coborat de la volanul masinii.

via | GridCrasher

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru