Fiat 500, cel mai bun diesel in Marea Britanie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.04.2008
Noul Fiat 500 a fost desemnat cel mai bun diesel din clasa mica de catre revista britanica "What diesel".

Dupa ce a reusit sa isi adjudece titlul de "Masina anului in Europa", micul 500 mai aduce un trofeu in vitrina celor de la Fiat. De aceasta data premiul vine din Marea Britanie si este o incununare a eforturilor facute de constructorul italian in domeniul motoarelor diesel.

Noul Fiat 500 a primit titlul de "Cel mai bun model diesel de clasa mica al anului" din partea revistei britanice "What diesel". Modelul italian a impresionat juriul britanic prin calitate, eficienta si tehnologia diesel foarte moderna.

Ian Robertson, redactorul sef al publicatiei What diesel, a declarat ca Fiat 500 si noul Jaguar XF au contribuit radical la schimbarea mentalitatii britanicilor asupra motoarelor diesel. Acest lucru s-a reflectat foarte bine in situatia ultimelor inmatriculari din Marea Britanie, 50% din noile modele fiind echipate cu motoare diesel.

via | AutoBlog

Taguri: 500, Fiat, Jaguar, XF

Comentarii (3)

  • naspa masina
    am fost la un dealer fiat din austria sa vad cum arata...e naspa...e un jaf de 15000 de euro...tre sa fi fraier sa iei asa ceva...la banii astia iei super masini, nu buburuze ca asta...
    0 0
  • Super-500
    Am avut ocazia sa conduc una, este absolut incantatoare masina. Foarte frumoasa si pare foarte prietenoasa, sprintena, usurica, materiale finute, comenzi amplasate foarte logic, super confortabila. Este tot ce vrei de la o masina micuta.
    0 0
  • Vladus
    trebuia sa ghicesc
    Sunt absolut convins... unu mort dupa bmw si mercedes.. alea masini, masini germane, retul? niste idioti... asai?Ne-am plictisit de comentarii retarde ... sincer... da lasa ca se termina scoala si plecati in vacanta... o sa avem si noi un pic de liniste...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru