Fiat si-a ridicat tinta de vanzari la 2 milioane de unitati la nivel global

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.07.2009
Italienii de la Fiat se asteapta sa vanda ceva mai multe automobile in acest an decat au anuntat in luna aprilie. Previziunile de vanzari au crescut cu 100.000 unitati la nivel global.

Fiat a anuntat ca se asteapta sa vanda 2 milioane de unitati in acest an, la nivel global. Aceasta previziune este mai optimista decat cea din aprilie 2009, cand producatorul italian de automobile a anuntat ca o sa vanda circa 1.9 milioane de unitati in acest an. In anul 2008, grupul Fiat a vandut 2.15 milioane de unitati la nivel global.

Oficialii Fiat au motivat previziunile de vanzari mai optimiste in baza programelor de innoire ale parcurilor auto din Europa, care au reusit sa ridice vanzarile de automobile de pe vechiul continent. Fiat estimeaza ca piata din Europa de Vest va scadea cu doar 5% in acest an, pe cand in aprilie estima ca piata va scadea cu 11%. In schimb, piata din Europa de Est s-ar putea sa scada cu 45%, cu 24% mai mult decat estimau cei de la Fiat in aprilie.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Taguri: Europa, Fiat, vanzari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru