Ford a produs cel de-al 100.000-lea hibrid al sau

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.03.2009
Ford sarbatoreste productia a 100.000 de vehicule hibride, realizata in cinci ani la fabrica sa din Kansas City.

Ford sarbatoreste a 100.000 de vehicule hibride la fabrica sa din Kansas City. In acest numar sunt incluse modelele Escape Hybrid, Mercury Mariner Hybrids si Mazda Tribute Hybrid. Cele 100.000 de unitati au fost produse in ultimii 5 ani, de cand Ford a inceput productia vehiculelor hibride.

Ford intentioneaza sa dubleze productia de vehicule hibride in decursul acestui an, odata cu introducerea lui Ford Fusion Hybrid si Mercury Milan Hybrid. Pe langa asta, Ford a lansat un plan agresiv de creere al retelelor de alimentare a vehiculelor electrice, pentru a putea introduce asemenea modele in viitorul apropiat, precum si noua generatie de hibride, pana in anul 2012.

"In timp ce sarbatorim productia celui de-al 100.000-lea hibrid, interesul americanilor pentru asemenea vehicule este in crestere, precum si angajamentul lui Ford de a crea trenuri de rulare avansate care vor oferi un consum redus de carburant si emisii scazute. Nici un producator de automobile din Statele Unite ale Americii nu are mai multa experienta ca noi in productia unui vehicul hibrid, si acest lucru se vede in calitatea si economia de carburant pe care o ofera vehiculele Ford", a declarat presedintele executiv al companiei Ford, Bill Ford.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru