Ford EcoSport, conceptul care anunţă un crossover bazat pe Fiesta

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.12.2011
Ford prezintă la Salonul Auto de la New Delhi conceptul EcoSport, un crossover care anticipează viitorul derivat din gama best-seller-ului Fiesta, destinat pieţelor emergente.

Ford a anunţat că va expune în cadrul Salonului Auto de la New Delhi, programat la începutul lui 2012, un concept nou, botezat EcoSport, al cărui teaser a fost deja publicat de constructorul american. Prototipul este o declinare rezultată din actualul Fiesta, care ţinteşte pieţele globale în curs de dezvoltare.

Aşadar, la standul Ford, publicul va avea ocazia să vadă un concept complet nou, foarte aproape de versiunea de producţie, care va fi de fapt un crossover bazat pe Fiesta. Sub caroserie se va afla aceeaşi structură a best-seller-ului de clasă mică, animată însă de noul motor EcoBoost, cu numai trei cilindri şi o capacitate de un litru. Unitatea pe benzină supraalimentată va fi folosită într-o singură versiune de putere.

Ford va căuta să comercializeze versiunea de serie a conceptului EcoSport pe piaţa din India, din Asia şi din Europa Orientală. El va fi propus ca o variantă ceva mai accesibilă din punct de vedere al preţului şi nu va ajunge pe piaţa din Statele Unite.

via | leftlane

Comentarii (7)

  • Foarte tare. Ford nu m-a dezamagit niciodata!
    11 3
  • Fix Or Repair Daily
    Pe mine da! Maine iar ma duc la ei si sigur o sa imi ceara bani!

    P.S
    Masina mai are 1an garantie
    1 5
  • B-Max
    Din cate se vehicula modelul asta se va face la Craiova. Naspa cu motoarele in 3 cilindrii...poate sa aiba ele toate premile internationale...
    1 0
  • momo
    1 litru, 1 singura varianta de putere?
    si 3 cilindri?...
    WTF?
    0 2
  • @TIKA
    Se stie ca tu esti fan WC (vw),asa ca lasa vrajeala!!
    3 0
  • Lasa gogule ca te vad eu pe tine cum marci banu imediat dupa aia 2 ani cand o sa iti zica ca furtunele,platicele si altele nu sunt acoperite de garantie!!!
    Sa vezi cum marci banu asa fan cum ma numesti tu desi nu detin vw
    0 4
  • detin un ford din 2002 si nu am scimbat nici un furtunel sau alte plastice!:D asa ca faza cu marcatu banului e in functie de ghinion nu de marca masinii!eu sunt multumit de fordul meu!fiecare le stie pe ale lui...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru