Ford Fiesta Sport+, un surogat timid pentru viitorul ST

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.02.2011
Ford va lansa în această primăvară versiunea Fiesta Sport+, care vine cu un pachet estetic nou şi ceva mai mulţi cai putere sub capotă.

Esential

134 cai putere oferă motorul de pe Fiesta Sport+.

Ford a anunţat lansarea unei versiuni ceva mai sportive a modelului Fiesta, gata să intre în showroom-urile sale de pe întreg continentul european.

Aşteptat la standul Ford de la Geneva, noul Fiesta Sport+, aşa cum a fost el botezat de către creatorii săi, dispune de un propulsor de 1.6 litri, care a fost modificat pentru a deveni un produs incitant, pe gustul publicului tânăr. Unitatea a crescut de la 120 la 134 de cai şi de la 152 la 160 de Nm, ceea ce înseamnă că şi performanţele s-au îmbunătăţit: acceleraţia de la 0 la 100 de km/h scade de la 9.9 la 8.7 secunde, iar viteza maximă creşte de la 193 la 195 de km/h.

Pentru a putea sublinia cât mai bine modificările operate sub capotă, Ford a introdus pe Fiesta Sport+ o culoare de caroserie Performance Blue şi un set de viniluri longitudinale Frozen White. Spoilerul frontal, redesenat uşor în partea inferioară, evacuarea, precum şi jantele de 17 inch de culoare albă completează look-ul sportiv.

Noul Ford Fiesta Sport+ va fi propus publicului din Europa la sfârşitul acestei primăveri.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • si va fi la aceiasi bani ca un clio rs .... nope... not good :)
    3 6
  • BaditzaEx
    Bravo Ford !
    poate nu e cea mai buna/reusita alegere, dar este bine ca ne ofera o alternativa nu doar ca un hatch mai sportiv dar si ca un automobil mai diferit , vizavi de aspect, acest pachet estetic, astept sa vad cat mai multe optiuni, pachete de o oarecare personalizare si la ceilalti producatori, tot Ford a introdus si acele culori interesante la lansarea ( actualului ) Fiesta acum cativa ani, prin acel roz-visiniu, si verde.
    3 0
  • BaditzaEx
    @unkle
    fi sigur ca nu toti, cand isi aleg o masina stau sa se uite in cat timp atinge suta , viteza maxima ....- multi si-o cumpara pt condus linistit pe strada ( nu pe circuit ) si atunci cand isi cumpara masina, si-o cumpara sa fie mai dieferiti, sa-i placa , sa-i trezeasca anumite emotii...
    3 3
  • de acord
    de acord
    1 2
  • lol
    @BaditzaEx: tu iti iei un supermini hot hatch sa conduci linistit pe strada? LOOOOOOOOOOL! penibil :| de aia ii important ca genul asta de masini sa n-ajunga in mana celora care schimba in 2000 si au acasa un diesel..

    super treaba ford.. cat despre pret.. totusi, nu compari un ford cu un renault..
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru