Ford Mustang: 45.000 exemplare pentru 45 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 06.06.2008
Ford va marca implinirea a 45 de ani de la lansarea lui Mustang printr-o editie speciala a celebrului model.

Esential

45 de ani va implini modelul Mustang in aprilie 2009.
45.000 de unitati va produce Ford in dreptul editiei speciale care va aniversa 45 de ani de istorie Mustang.

Ford a anuntat ca va produce o editie speciala a modelului Mustang, care va celebra 45 de ani de existenta a muscle-car-ului american.

Recent, gigantul american a celebrat productia a noua milioane de unitati Mustang si a anuntat ca va produce 45.000 de exemplare ale editiei dedicate celor 45 de ani de istorie a iconicului brand.

Pentru o editie speciala numarul poate sa para destul de mare, dar cererea pentru Ford Mustang se mentine la cote foarte ridicate. Anul acesta, Ford a vandut in primele cinci luni ale anului 44.160 de unitati, in timp ce in perioada similara a anului trecut cifra a fost si mai mare, 64.560 unitati.

Numele Mustang este similar cu istoria modelelor sport din SUA. In primul an de la lansarea din 17 aprilie 1964, Ford consemna 419.000 unitati vandute, iar in prezent in SUA, una din doua masini sport vandute este un Mustang.

Modelul aniversar, care va marca cei 45 de ani de istorie, va fi lansat anul viitor si va cuprinde o emblema speciala care sa marcheze momentul istoric.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Ford, Mustang

Comentarii (1)

  • i like this car
    imi place mustangull ff moolt am si eu unul si betoooonnn:X:X:X:X:X mustng bulit ciudat zic eu sa nu va gandity ca e bulit adica strycat asa se numeste modelu:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru