Ford Mustang, primele teaser-uri

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 11.09.2008
Ford a lansat cateva imagini cu elementele stilistice ale noului Mustang, pentru a starni imaginatia publicului.

Esential

2010 este anul in care va aparea noul Mustang.

Ford a redesenat modelul sau legendar Mustang, avand ca tinta schimbarea imaginii acestuia. Mustang va avea aceeasi lungime, latime si ampatament cu modelul actual, dar design-ul nou il va face sa arate mai mic si mai altetic. Noile linii ale modelului au fost desenate pentru a crea impresia ca rotile sunt scoase inspre extremitatile masinii.

“Look-ul masiv, invechit al Challenger-ului si chiar si al noului Camaro vor indeparta clientii, in conditiile in care tendintele pietei se indreapta catre economia de combustibil sau cel putin spre perceptia economiei” , declara Peter Horbury, director de design la Ford Motor Company.

Imaginile dezvaluite surprind comenzile de pe volan ale sistemului cruise control, capacul portbagaj cu emblema GT, silueta la nivelul portierei si designul unei jante. Cat despre motorizarile disponibile, Ford a grabit dezvoltarea noii generatii de motoare din cauza noilor reglementari de consum de carburant din Statele Unite.

Motorul V6 de patru litri va ramane, dar gama V8 ar putea fi inlocuita cu un motor EcoBoost V6 pentru o eficienta mai mare dar cu puterea aflata la nivelul unui V8.

Inginerii americani nu exclus insa nici poribilitatea ca V8-ul sa ramana in gama, intr-o versiune de 5.0 litri. Programul Boss 6.2L V8 a fost suspendat, ceea ce face ca noua versiune sa fie putin probabila, cel putin in forma traditionala.

Noul Mustang este asteptat sa apara spre sfarsitul anului 2009.

Via | MotorAuthority

Taguri: Ford, Mustang

Comentarii (2)

  • ce naiba se intampla cu siteul?
    Arata ca naiba si sub Opera si sub Firefox sau IE. Stirile de F1 sunt aratate corect.
    0 0
  • Razvan
    Super
    Ptr un neavizat, nu se intelege nimic - dar pt un fan al marcii se observa schimbarile !! Incepand cu bordul, volanul este redesenat si facut mai placut cu insertiile cromate + pielea cusuta, inclusiv noul logo cu capacul de la airbag. In exterior prima data se observa oglinzile in culoarea caroseriei (never in oferta, nici macar opt), noul model de jante, noua capota asemanatoare conceptului Mustang Giugiaro. Presimt ca va cam zgudui vanzarile noului Camaro (estimat sa fie dat la vanzare in primul trimestru 2009) sau Challenger deja lansat, chiar si din cauza ca cel din urma vine optional cu cutie manuala, doar pe versiunea R/T. In concluzie, abia astept salonul de la Paris !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru