FOTO EXCLUSIV*: Audi testeaza "la rece" noul A7

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.02.2010
Testele lui Audi A7 din Norvegia continua, asa cum ne arata fotografii de la Carpix. Modelul va fi disponibil spre vanzare incepand cu cea de-a doua jumatate a acestui an.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu Audi A7 in timpul testelor. Prototipul este inca in faza de testare la vreme extrem de rece, dar acest lucru nu impiedica versiunea de productie sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva – asa cum prezic unele voci. Modelul A7 va fi incadrat intre A6 si A8 si va fi versiunea mai atragatoare a lui A6, cu un interior la un nivel de calitate egal cu cel oferit de A8.

Audi A7 va fi competitorul producatorului din Ingolstadt pentru modele precum BMW Seria 5 GT, Mercedes CLS si Jaguar XF. In materie de elemente tehnice, A7 reprezinta un amestec dintre A6 si A8. Astfel, podeaua lui A6 va fi prezenta si pe A7, iar ampatamentul celor doua modele este identic. Gama de motorizari este imprumutata atat de la A6, cat si de la A8, cei de la Audi urmand sa preia motoare cu precadere de pe A8.

Desi va fi prezentat in curand, Audi A7 va fi disponibil pentru comanda incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2010. Fiind un model de nisa, A7 este creat pentru clientii care isi permit un automobil care se incadreaza intre cea mai scumpa versiune a lui A6 Avant si cel mai ieftin A8.

Audi va dezvolta doar o versiune cu cinci usi a lui A7, versiunile cabriou sau coupe fiind excluse din start. Totodata, exista posibilitatea dezvoltarii unui hibrid benzina-electric, despre care germanii de la Audi nu au dezvaluit inca informatii.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Taguri: A6, A7, A8, Audi

Comentarii (4)

  • si video
    Video: Audi A7 spionat - http://danyrolux.blogspot.com/2010/02/video-audi-a7-spionat.html
    5 0
  • Tractor Diesel Injection
    Stire de ultima ora:
    Incepand din 2015 AUDI va introduce pe toata gama de masini premium motoare pejo asa cum a facut si BMW.Din surse sigure stiu ca urmeaza noua generatie de HDI de 1 cilindru , 2 clindri, 4,5,6,7,8, 10 si 24 de cilindri.

    Puterile la motoarele cu 1 cilindru si 2Cm3 pleaca de la 105CP si ajung pana la 150 Cp iar cuplul variaza intre 200 si 280Nm

    La motoarele cu 2 cilindrii si 8Cm3 puterile variaza intre 160CP si 250Cp cel din urma costand cu 5 euro mai mult decat in configuratia de baza.

    Depre restul motoarelor nu se cunoste nimic inca dar cica o sa dea rusine si clasa la motorul de pe Veyron (se kk pe el si asta sa fie inteles pe partea de diesel)


    Stiati ca.....:

    La viteza de 280KM/H cu un motor pejo de 1L ca sa scoata un consum de numai 0,3 littrii/1000Km (o mie de KM) acesta opreste alimentarea la cilindrii 1,2 si 4 pentru a economisi conbustibilul??!!
    1 13
  • mooaaaamaaaaaa!!!
    Moaaamaaaaaa ce spiritual esti ! :))
    8 0
  • cocalar
    Tractor Diesel Injection
    Stire de ultima ora:
    Incepand din 2015 AUDI va introduce pe toata gama de masini premium motoare pejo asa cum a facut si BMW.Din surse sigure stiu ca urmeaza noua generatie de HDI de 1 cilindru , 2 clindri, 4,5,6,7,8, 10 si 24 de cilindri.


    Ai simtit tu in urina?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru