FOTO EXCLUSIV* : Audi testează noul A6 Avant

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.02.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Audi A6 Avant. Modelul prezintă un design diferit al posteriorului faţă de generaţia precedentă.

Fotografii de la Carpix au surprins viitorul Audi A6 Avant în timpul testelor din Suedia. Modelul va debuta în toamna acestui an, dar prototipul testat prezintă încă un nivel destul de serios de camuflaj. Cu toate acestea, putem observa aspectul blocurilor optice, al stopurilor şi silueta generală a modelului. Aparent, nemţii de la Audi s-au inspirat de la conaţionalii de la BMW în ceea ce priveşte camuflajul, optând pentru un colant cu model care generează o iluzie optică.

De data aceasta, Audi a optat pentru o inclinare mai mare a uşii hayonului, lucru care ar putea duce la un portbagaj cu un volum mai redus faţă de cel al generaţiei precedente. Această afirmaţie vine pe seama dimensiunilor extrem de apropiate de cele ale generaţiei actuale de A6 Avant. Atât interiorul modelului, cât şi gama de motorizări şi echipamente vor fi preluate direct de la fratele său sedan. Nu există nicio informaţie despre viitorul RS6 Avant şi dacă va mai exista acesta, dar sunt şanse mari ca Audi să nu renunţe la respectivul model de nişă.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (8)

  • de ce e camuflat?
    oricum o sa arate aproape identic cu celelalte modele din gama.
    10 6
  • cum de ce camuflat?
    macar asa arata diferit de cele aflate in productie
    12 6
  • hmm, se vrea un pic mai "sport"

    baieti, asta nu o sa arate ca celelalte pt ca-i brec :)
    8 4
  • BaditzaEx
    DIFERIT
    =)) da nu-i ca celalalte e camuflata si este break :))
    5 3
  • mda... sunt curios,oare cum o sa arate?...hmmm!:)))
    4 2
  • Vasile
    @
    Cine v-a pus sa va cumparati Audi. Aveati alternativa la niste dacii tunate care se difereau chiar daca erau acelasi model
    6 1
  • @audi
    Fira-ar driaqu :D de audi , copie tot de la Bavarezi , pana si camuflajele le-au furat din Munchen , ce nu pot inventa in INgolstadt camuflaje proprii ???
    Apreciez audi e masina de nota 10 dar e 10 cu minus.
    BMW are 10+ .:)
    7 4
  • @ Automarket
    How To Drive A Car… With Your Mind!
    http://www.thetruthaboutcars.com/2011/02/how-to-drive-a-car-with-your-mind/
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru