FOTO EXCLUSIV* : Audi testează RS7 Sportback

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.02.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Audi RS7. Modelul a fost trădat de componentele de performanţă surprinse de fotografii de la Carpix.

Inginerii Audi au fost surprinşi în timp ce testau ceea ce se presupune a fi noul RS7. Modelul a fost trădat de un sistem de frânare performant şi de sistemul de evacuare modificat. Deşi exemplarul din imagini avea patru ţevi de evacuare, la fel ca modelele S din gama Audi, fotografii de la Carpix consideră că sistemul de evacuare are scopul de a păcăli curioşii şi că va fi înlocuit cu un set de evacuări ovale, la fel ca la celelalte modele RS din gama Audi. O altă explicaţie care justifică această afirmaţie este faptul că prototipul lui Audi S7 are un sistem de frânare mai modest.

În ceea ce priveşte motorizarea, primele zvonuri sugerează un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care va oferi între 550 şi 600 CP. Bineînţeles, modelul va beneficia de sistemul quattro în standard şi va avea o transmisie cu şapte trepte şi două ambreiaje. Audi RS7 va fi rivalul lui Mercedes-Benz CLS63 AMG, dar va încerca să atragă şi câţiva clienţi de Panamera sau chiar Aston Martin Rapide, deşi Porsche este în acelaşi concern cu Audi.

Un element atractiv al acestui model ar fi sistemul de tracţiune integrală şi preţul redus în comparaţie cu cel al rivalilor, dar argumentul economic nu mai are sens în acest segment.

Debutul modelului va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an. Odată cu debutul, cei de la Audi ar putea echipa modelul RS7 cu un set de aripi laterale mai agresive, alături de un set de bare de protecţie cu un design schimbat. De asemenea, modelul ar putea primi şi un set de jante din aliaj de dimensiuni mai mari.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (8)

  • Multumim Automarket! :)
    thats mean good news!
    6 5
  • Spate chinezesc, lateral gen BMW , o linie bine pronuntata si fata de A4, A6, A8 si ...... .
    9 13
  • Bentley
    A7 - RS7
    Interesant modelul asta... e si urat si fascinant in acelasi timp... Ma uitam la un A7 intr-un showroom, nu stiam daca sa-mi placa sau nu :)
    12 2
  • vrabia RS viseaza
    Nici S7 nu a aparut si voi visati RS7 ca vi se par voua discurile de frana cam mari. Macar da bine in titlu, mai trebuia daugat un "Rivalul lui CLS AMG" si era un titlu demn de o mare balacareala in comentarii.
    11 1
  • nici nu are nevoie de camuflaj, oricum nici nu iti dai seama care e model nou sau nu. toate sunt la fel.
    10 8
  • asta da masina!
    7 7
  • ............
    insipid,inodor,incolor
    6 8
  • multi comentatori pe aici
    dar asa e, struguri's cam acrii cand nu ajungi la ei...
    eu va recomand sa va intoarceti in camera si sa va faceti temele, ca maine aveti extemporal la ora de religie.... ;)
    P.S. nu mai consumati ETNOBOTANICE!
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru