FOTO EXCLUSIV* : Hyundai testează viitorul i30

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 13.01.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale prototipului lui Hyundai i30, model care este aşteptat să debuteze undeva în anul 2012.

Hyundai testează noua generaţie a lui i30, la doar câteva luni de la lansarea facelift-ului dedicat acestui model. De data aceasta, vorbim de un model cu un aspect schimbat dramatic, cu mici modificări sub caroserie. Cei de la Hyundai au planuri mari pentru viitorul i30, din moment ce segmentul compact este unul dintre cele mai disputate câmpuri de luptă în Europa, iar modelele sale oferă un pachet bun în ceea ce priveşte preţul de achiziţie, garanţia şi dotările oferite.

Viitorul i30 va debuta undeva în decursul anului 2012, iar modelul va beneficia de motorizări mai eficiente, cu emisiide CO2 mai scăzute. Unele zvonuri sugerează chiar şi o versiune hibridă care poate fi alimentată la priză, dar e posibil ca acest model să reprezinte, în cel mai bun caz, doar o ambiţie a celor de la Hyundai şi să devină un concept viitor. În ceea ce priveşte design-ul, modelul va aplica limbajul Fluidic Sculpture aşa cum trebuie, nu cum a fost aplicat pe facelift.

O mare modificare este observată la partea posterioară, care beneficiază acum de stopuri amplasate orizontal. Atât blocurile optice faţă, cât şi blocurile optice spate beneficiază de LED-uri pentru sporirea eficienţei şi conferirea unui aer modern, în timp ce formele acestora par să trădeze un aspect exterior special.

Interiorul va fi şi el îmbunătăţit, iar lista de dotări tehnice ar putea fi îmbogăţită pentru a ţine piept concurenţei.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • super
    din cate se vede spatele e k, seaman cu julieta sau astra, zic eu
    0 2
  • SA vedem
    SA vedem ce o sa fie.
    Apropo, o testeaza in parcare la Kia?
    1 1
  • hy 30
    Nu credeam vreodata ca coreeni sa faca masini pentru europa si sa le mai si vinda . Ca ne place ca nu ne place usor usor au intrat serios in piata auto . Ce fac asiaticii ( aici ii includ si pe japonezi ), coreeni au intrat tare pe masini compact, sedan, si suvuri dar nu cu preturi mari ,japonezii cu masini hibrid electrice si premium gen toyota lexus si uite ca le merg si aceeasi varianta o aplica si in usa cit si in australia Dar ce s-ar intimpla daca cele doua tari ar fuziona cu cele doua branduri toyota si hyundai . Cea mai apreciata masina coreeana la americani in gama sedan este hyundai genesis iar suvul cel mai cumparat este lexus . Deci inca odata ,,galbejiti'' ne arata cu degetul mijlociu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru