FOTO EXCLUSIV*: Noul Porsche 911 Turbo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, fotografii spion cu viitorul Porsche 911 Turbo în timpul testelor.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu viitorul Porsche 911. Judecând după dimensiunile fantelor laterale de aerisire şi a eleronului imens, vorbim de versiunea turbo a acestui model, vârful de gamă în ceea ce priveşte 911. Eleronul spate este format din două piese, cea inferioară rămânând fixă în timp ce partea superioară se ridică la viteze mari, oferind un plus de forţă de apăsare pe puntea spate.

Debutul acestei versiuni a noului Porsche 911 va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. Ne aşteptăm ca motorul boxer supraalimentat al acestui model să dezvolte circa 500 CP şi să fie oferit în compania unei transmisii PDK şi a sistemului de tracţiune integrală. Performanţele noului model au crescut graţie motorului îmbunătăţit, iar eficienţa sa atinge o nouă cotă graţie injecţiei directe şi a transmisiei PDK.

La fel ca în cazul fiecărei generaţii de Porsche 911, modificările estetice sunt minore, fiind vorba de mici optimizări aerodinamice şi de schimbări estetice.

Toate elementele caracteristice ale modelului par să fi rămas pe 911, modificările fiind operate în principal sub caroserie, la nivelul platformei şi al motorizărilor. Sunt aşteptate şi câteva modificări la interior, modelul urmând să primească câteva elemente de la Panamera, dar nu este pregătită nicio schimbare majoră.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (5)

  • Porsche
    Diferit, dar mereu acelasi. Oare cand vor schimba designul si oare cum va arata un 911 atunci cand o vor face? O mare enigma a lumii auto...
    1 9
  • erata
    Debutul la Geneva din martie 2011!? Mai degraba 2012!
    5 3
  • @slv83
    Corect.
    Mulţumim pentru sesizare!
    3 0
  • @C-G-C
    911 va avea tot timpul aceiasi idee de design, aceasta este identitatea modelului.
    Din cate stiam eu au incercat sa il inlocuiasca cu ceva "mai modern" (era 944, 968), dar modelele acelea nu au fost primite cu suficient de mult interes.

    Porsche nu are de ce sa schimbe radical modelele, are o identitate de marca prin aspectul modelelor sale. La fel cum au si Audi, BMW, Mercedes, oricand vezi una din masinile lor pe strada stii imediat de cine este produsa.
    4 0
  • Florin
    o legenda
    911 va ramane o masina performanta si reusita ca design atata timp cat nu se va schimba semnificativ de la o generatie la alta si din cate vad, Porsche se tine de cuvant.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru