FOTO EXCLUSIV*: Trei angajaţi Aston Martin, concediaţi pentru inscripţionarea unui prototip

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.10.2010
Fotografii de la Carpix ne-au informat că Aston Martin a decis să-i concedieze pe cei trei piloţi de test responsabili de crearea lui "Dirty Shirley".

În urmă cu ceva vreme, inginerii Aston Martin au fost surprinşi testând un prototip al lui One-77 cu o inscripţie neobişnuită. Mai precis, posteriorul modelului purta inscripţia "Dirty Shirley", iar aripa dreapta spate marca un eveniment care a avut loc de 14 ori, dar nu este clar despre ce anume e vorba. Conducerea companiei britanice nu a apreciat umorul inginerilor respectivi şi i-a concediat pe responsabili, spun cei de la Carpix.

Prototipul a fost surprins în luna septembrie în timp ce era testat pe Nurburgring, dar a doua zi acesta nu mai purta inscripţiile respective. Oficialii Aston Martin nu au comentat la acea vreme această apariţie, iar concedierile nu au fost confirmate de mai-marii companiei. Până la un comentariu oficial din partea celor de la Aston Martin, nu putem decât să speculăm că un inginer a avut un simţ al umorului ieşit din comun şi şi-a permis să îl afişeze pe un prototip.

Alte companii, precum cei de la BMW, prezintă prototipuri acoperite cu un camuflaj cel puţin ingenios, care dă iluzia unui dispozitiv pentru hipnoză.

Cei de la BMW au lansat chiar şi un site pentru unul dintre prototipurile sale, pe care l-au inscripţionat cu textul "dontblogaboutthis.com". În mod evident, presa nu le-a ascultat rugăminţile şi a promovat modelul pe care prototipul respectiv îl prefigurează în gama BMW.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • Pe pagina Carscoop nu apare o asemenea stire.Nici pe pagina la Carpix....Si pina la urma care dintre cele doua publicatii declara ca inginerii au fost dati afara? Carscoop sau Carpix,ca va cam incurcati?!
    8 1
  • sincer pe bune...imi pare rau pentru ei.Au gresit ca nu au anuntat ca pun inscriptionare.Asta este viata .....
    3 3
  • @Donau
    Sursa este Carpix.
    Nu scrie pe site pentru că avem contract de exclusivitate pentru România cu ei, iar informaţiile de genul asta apar foarte târziu pe site-ul lor, dacă apar.
    7 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru