FOTO: O nouă imagine oficială cu Ferrari FF

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.01.2011
Ferrari a publicat o nouă imagine a modelului FF, de această dată într-o nuanţă exterioară gri. Primul model Ferrari cu patru locuri vine la Geneva.

Esential

3.7 secunde este timpul în care Ferrari FF ajunge de la 0 la 100 km/h.

Ferrari preferă să-şi ţină fanii pe jar până la Salonul Auto de la Geneva, publicând câte o fotografie la trei zile cu cel mai nou model al său, FF. În lipsa unei galerii foto complete, rămâne să savurăm fiecare linie a primului Ferrari cu patru locuri şi cu tracţiune integrală în doze mici, potrivite pentru un model cu adevărat special.

Vă reamintim câteva date tehnice ale înlocuitorului de drept al lui 612 Scaglietti. Vorbim de un motor V12 de 6.262 centimetri cubi cu injecţie directă care oferă o putere maximă de 660 CP la 8.000 rpm. Cuplul motor maxim al unităţii V12 la 65 de grade este de 683 Nm şi este oferit la 6.000 rpm. Consumul mediu de carburant este estimat la 15.4 litri la sută, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 360 de grame per kilometru. Modelul poate să atingă o viteză maximă de 335 km/h. Acceleraţia 0-100 km/h are loc în doar în 3.7 secunde. 

Primul model Ferrari destinat familiei oferă un volum al portbagajului de 400 de litri (ce poate fi extins la 800 prin plierea banchetei din spate) şi poate găzdui patru pasageri.

Designul noului model este semnat de Pininfarina.

via | Ferrari

Taguri: , Ferrari, Ferrari FF

Comentarii (4)

  • Ady Morosan
    Ferrari FF (frog face)
    Is just a frog face. Sunt fan Ferrari si din pacate nu cred ca acesta e una dintre caile pe care ar trebui sa mearga Ferrari in directia design-ului.

    :( Imi pare sincer foarte rau. :(
    12 8
  • ?
    toate casele de desing sa apeleze la ferrari. caut o forma si nu gasesc
    4 2
  • Subtitlu.
    Cu siguranta nu este primul model Ferrari cu 4 locuri.
    5 0
  • Primul model Ferrari destinat familiei
    s-a numit 456 GT si a fost un semiesec in vanzari pentru Ferrari la vremea aceea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru