Fotospion: Iata cum va arata viitorul BMW X1!

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 13.07.2008
BMW va dezvalui in toamna anului viitor versiunea de serie a viitorului crossover X1. Acesta a fost deja spionat in teste.

Esential

32.000 de euro ar urma sa fie pretul de pornire al viitorului BMW X1

Asa cum va anuntam cu cateva zile in urma, BMW intentioneaza sa isi extinda gama de modele cu o serie de premiere mondiale programate in urmatorii doi ani.

Una din cele mai importante noutati pe care ni le pregateste constructorul german este viitorul crossover BMW X1, care va debuta oficial in versiune de serie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in toamna anullui viitor. Pana atunci insa, conceptul care va prefigura viitorul crossover X1 va putea fi admirat live in aceasta toamna la Paris.

Constructorul bavarez va incerca astfel sa ofere un model pozitionat deasupra viitorului MINI Crossman dar inferior actualului X3, formele si dimensiunile sale urmand sa aduca foarte mult cu cele ale unui crossover cu garda mare la sol.

Pentru a reduce costurile de productie si dezvoltare, BMW va folosi in cazul lui X1 platforma E87, apartinand cum era si normal Seriei 1. Cele mai recente poze spion reusesc sa traseze in linii generale formele viitorului model bavarez, pe care BMW intentioneaza sa-l plaseze ca un entry-level in gama automobilelor cu indicativul X.

Prototipul surprins in teste anticipeaza liniile de design dar si cateva elemente distincte cum sunt acoperisul panoramic, interiorul la care inca se lucreaza si transmisia automata.

Viitorul BMW X1 va fi produs la uzina din Leipzig, Germania, si va beneficia de serviciile unor motoare pe benzina in patru si sase cilindri. Fanii diesel-ului vor avea de ales intre motoarele cu patru cilindri supraalimentate.

Crossover-ul bavarez este asteptat sa debuteze in showroom-uri la inceputul lui 2010, pretul de pornire urmand sa fie fixat undeva la 32.000 de euro pe piata din Germania.

via | WorldCarFans

Taguri: BMW, Crossman, Mini, Seria 1, X1, X3

Comentarii (24)

  • x1
    cum v-a arata noul X1 ca din pozele astea nu se vede nimic
    cele mai urate stiri sunt astea din poze spion nu le-am inteles si nici nu o sa le inteleg rostul decat sa vad o asemena masina mai bine astept prezentarea ei si gata
    am facut precizarea in general la toate siteurile nu in special la automarket
    0 0
  • spion
    bai , asta arata ca si un BMW dupa un accident ;)))
    oricum, cele mai grozave stiri , le gasim aici...facetzi umbra stirilor de pe pro tv de la ora 5 ;)))
    0 0
  • Eu nu cred
    Mie mi se pare ca un tip a luat o vechitura de masina si a batut-o intr-un moment de inspiratie cu ciocanul de jur imprejur, incercand sa isi faca si el caroseria hand made ca la aston martin.

    Mie mi se pare ca arata ca o adunatura de tabla, nici vorba de urmatorul model bmw.
    0 0
  • robert
    X 1,2,3,4..........
    ra.at, astept bmw X 0,5 pentru oras........
    0 0
  • ha ha ha
    bahh asta e vre un roman prin germania care si a luat si el niste bucati din fiecare masina de la fiare vechi si acu voi ia ti facut poze...ha ha ha...ce rost avea sa aiba un voltmetru pe bord sau ce plm e ala analog acolo...chiar asa de inapoiati sunt ei nemtzii nu au ei ceva digital...nu cred...eu zic k e un mare fake k sa mai face ti si voi ceva audienta online :P da plm cu asta va ocupatii dak nu mi ar place nu as mai intra ...aviz amatorilor
    0 0
  • dupa pozele astea...o sa fie la fel de urat ca si impreza :P
    0 0
  • tot eu
    aaa am uitat deci omu are si 1100 si mai are si busola pe bord poate nu i ajunge voltmetru ala ...o fi noul BMW spirit chaser ;)arata energiile negative etc..:)) hai k e tare ..
    0 0
  • hmmmm
    Chiar toti mari producatori fac teste pe masini cum face BMW? mie 1 BMW mi se pare cel mai exigent in teste asa o fi? Adica Mercedes, VW, GM, Toyota si multi alti fac aceste teste?
    0 0
  • x
    maine poimaine or sa scoata masini cu telecomanda cu X-drive...cooper x-drive...si astept cu nerabdare sa scoata indienii range roveru de 1000 de dolari...o cam dau in diverse domnii constructori..
    0 0
  • sunshine64sm
    Varza...
    masina asta e VARZA...
    0 0
  • ce de retardati pe aici.....fratilor masina arata asa deoarece au mascat liniile caroseriei si design-ul in amanunt...se poate vedea doar o forma a caroseriei si atat. si pana la urma un voltmetru, sau ce e pe bord,analog e mai fiabil.
    0 0
  • victor arad
    naspa
    ba ,,asa o sa arate sau ce ai spus????????
    mama frate daca iasa bmw-ul asa va fi urat ca noaptea:))))))
    chiar asa au ajuns cei de la bmw,,sa faca bmw cu spate de scoda?:))))
    naspa rau de tot
    0 0
  • Iulian
    XXX1
    Cam prostalai astia de la BMW... fac x5 si x3 pe tipologia SUV si se apuca sa traga un x1 care nu are nimic in comun cu familia "X"... Sau poate i-a luat gura pe dinainte pe stimabilii reporteri Automarket. Informatia ar trebui verificata inainte de a fi pusa pe site. Fotografiile sunt in cel mai bun caz la noua serie 1.
    0 0
  • @Iulian
    fotografiile sunt la viitorul X1 - si subliniez viitorul-
    asa cum se observa sunt fotografii spion care redau in varianta CAMUFLATA viitorul model!
    Multumim pentru intelegere!
    0 0
  • Iulian
    si totusi...
    Nu ar trebui ca un SUV? Mie mi se pare ca arata ca un seria 1 normal. Pentru a fi X1, ar trebui sa aiba macar garda la sol mai ridicata...
    0 0
  • romanu
    gluma
    o gluma mizerabila!!!
    0 0
  • lapusneanu
    bmw
    arata urit ca majoritatea modelelor de la bmw(execptie. seria 3)
    0 0
  • ktulu22
    Niste cascati
    Eu nu ii inteleg pe cei care nu au nimik in comun cu masinile si care se apuca de postat, si comentarii aiurea. Asa cum scrie in articol,
    1. E un prototip
    2. Sunt fotografii spion,
    3. Apucati-va frate de invatat pentru permis, si, dupa ce o sa vedeti si voi cum e la volan, sa simti o masin aadearata, nu Dacia 1300 (asta il cel mai fericit caz) comentati aiurea
    4. Nu mai fiti niste oameni complexati de masinile care le aveti in parcare si in care canta Guta despre ceea ce vreti voi sa fiti, dar care credeti ca pareti,
    5. Ascultai melodia lu Margineanu de pe ultimul album, numita embletaic pentru voi, "Introducere"
    6. In rest, numai bine va doresc.
    7. Pentru ceilalti, RESPECT!!
    Despre articol:
    Interesant, si in acelasi timp cred ca ar fi profitabil. Astept noul model la lansare.
    0 0
  • N-a vazut nimeni?
    Eu nu cred ca este BMW. Pai ce BMW are kilometrajul in mile/h? Iar km/h mai mic acolo... ?
    0 0
  • Asemanare
    Eu am senzatia ca arata destul de mult cu Dodge Caliber. E un cross breed camuflat sa arate ca ceapa
    0 0
  • Nicolae
    X1
    Sandero reloaded !
    0 0
  • viitor
    Masina arata.. camuflata' si se pare ca o sa fie un model inspirat din noul x6 si cu accentul seriei 1. Ca o glumita.. :"Sper ca in viitor sa apara si versiuni de genu BMW X0.2 k sa am si eu masina competitiva la carturi" ;)).
    0 0
  • hm
    daca ati avea si mite ce bine ar fi
    0 0
  • .
    minte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru