FOTOSPION: Mercedes E-Klasse aproape nedeghizat

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.12.2008
Un Mercedes E-Klasse sedan a fost surprins cu un minim de camuflaj in timpul unor teste.

Fotografii spion au surprins un Mercedes E-Klasse sedan aproape fara camuflaj in timpul unor teste. Dupa cum arata exemplarul surprins, putem spune ca acesta a ajuns deja in forma de productie. Mercedes E-Klasse va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, din toamna anului viitor.

Design-ul exterior merge pe linia lui S-Klasse si a lui C-Klasse, Mercedes obtinand o gama uniforma de sedanuri, cel putin din punct de vedere stilistic. Era binecunoscut faptul ca E-Klasse va ramane fara blocurile optice rotunde in favoarea unora dintr-o singura bucata, in stilul celor de pe modelul SL. Interiorul a fost reproiectat si el, acesta oferind acum mai mult spatiu pentru pasageri si noi tehnologii care sporesc confortul acestora.

Printre noile tehnologii de la bordul lui E-Klasse putem enumera sistemul de monitorizare al miscarilor oculare, identificarea semnelor de circulatie, senzorii care detecteaza starea drumului, un sistem ESP care ia in considerare pana si vantul lateral, o noua interfata COMAND si multe altele.

Mercedes-Benz mizeaza pe toate aceste imbunatatiri, cat si pe gama vasta de motorizari pentru a mari popularitatea modelului E-Klasse W212, in speranta ca acesta va avea un succes similar cu cel al lui E-Klasse W124.

Via | Leftlane

Taguri: E-Klasse

Comentarii (2)

  • Interesant totusi...
    Totusi pare a fi ceva fainutz... modelul actual ma cam plictiseste sincer vorbind...
    0 0
  • Pacat
    Pacat. Consider ca modelul actual este mult mai reusit. ORicum in ultima vreme, dupa X5, parca numai caroserii uratele au aparut. Ce-o fi cu designerii astia sau nu ii mai inteleg eu? Skoda noua, Laguna noua, acum si E-Classe. In topul reusitelor as zice X5 nou, Subaru Trebita, 308-ul, C5-ul, chiar si noul Renault Simbol, eventual Sandero si clar X6-le, noul Golf. Dar de ce strica Seria E chiar nu-i inteleg. Pacat. Si vor sa vanda. Pai daca arata asa a un fel de Moskvici nou, mai bine iei un Audi A4 sau A5. Si dupa aia ei zic ca este recesiune. Aiurea... inventeaza scuze astia...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru