GALERIE FOTO: 15 imagini noi cu Dacia Lodgy (+ interiorul)

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.01.2012
Un site francez, dedicat exclusiv fotografiilor spion, a publicat 15 imagini noi cu Dacia Lodgy în timpul testelor de iarnă. Setul foto include şi prima imagine a interiorului.

Weekendul acesta, cel mai mare site dedicat fotografiilor spion din Franţa a publicat un set de fotografii cu noul Dacia Lodgy. Monovolumul românesc a fost surprins într-un decor invernal, în timpul ultimelor teste făcute de inginerii Dacia-Renault.

Setul de fotografii surprinde aproape toate detaliile exterioare ale modelului, dar aduce şi prima imagine din interiorul lui Lodgy, spulberând astfel misterul care învăluia habitaclul. Aşa cum era de aşteptat, Dacia a conştientizat importanţa ergonomiei pentru piaţa din Europa de Vest şi a mizat pe o remodelare totală a planşei de bord, complet diferită de ceea ce vedem astăzi pe modelele Dacia.

Analizând imaginea spion, putem afirma că interiorul lui Lodgy este o copie a Dusterului destinat pieţei din Rusia. Partea superioară a planşei de bord primeşte un plastic lucios, care încadrează un nou sistem audio, ceva mai bogat în comenzi şi cu un nou afişaj. Sub această zonă, Dacia a instalat şi un sistem de climatizare, cel mai probabil automat pe două zone.

Vestea bună, pentru cei care au cerut această modificare încă de la apariţia primului Logan, este că butoanele care comandă deschiderea geamurilor au fost mutate pe portiere.

Mai multe detalii despre surprizele pe care ni le rezervă Dacia, vor veni în săptămânile care urmează, pe măsură ce ne apropiem de Salonul de la Geneva.

via | worldscoop forum

Comentarii (42)

  • interior
    interiorul arata destul de bine..designul schimbat in sfarsit!
    57 7
  • reusita.....
    interioru este clar peste ce a oferit Dacia pana in momentu de fata........
    interesant mi se pare si ceasurile de bord care au un look mai coool'
    privita din lateral masina nu are nici o forma,este pur si simplu inestetica....si ma intreb pe cand vor renunta la gentile alea banale de 15''
    33 30
  • Liotcik
    esapament
    oare tseava asta vine in standart? arata rau
    33 6
  • @ttzenu care viseaza la beemvu
    Gentile sunt cu totul altceva!
    Masina e "incaltata" cu jante de tabla si anvelope pentru iarna!
    Agramatule!
    51 5
  • Opinie
    Masina asta parca-i facuta pentru beduinii care au familii numeroase (parca acolo se va si construi) si pentru occidentalii amatori de iesiri in week-end unde iti iei un sfert din casa cu tine. Daca as fi rautacios as spune ca e gandita mai intai ca van si apoi ca masina de pasageri. Interiorul e un mare pas inainte caci nu mai poti sa vii in anul 2012 cu interioare de 1980.
    31 10
  • edrany
    Interiorul e mai ok decat ce au facut pana acum, ceasurile de bord parca sunt cele de la megane..dar Dumnezeule..teava aia de esapament e aiurea rau..n-are nici un fel de legatura cu designul masinii. Sper sa nu fie asa si in varianta de serie..
    20 4
  • Alex Radoi
    Prea mare, dom'le!
    Daaa, e e prea mare masina asta. Ce urat e sa poti baga in ea vreo 3-4 biciclete si sa te duci la munte cu prietenii fara sa iti fie frica ca zboara de pe masina, sau corturile, sau schiurile, sau placile...foarte, foarte urat... Hai mah nene, cocalarii nu au cun sa inteleaga masina asta, ei vor doar sedanuri, ca au aspect de limuzina... :)))
    38 9
  • in fotografii apare un mic suv care pare a fi o skoda yeti ... lodgy este clar mai spatioasa in cam toate directiile. Interiorul arata a ceva contemporan iar dotarile or sa fie probabil inscrise in aceleasi linii contemporane ... sper sa nu existe variante fara aer conditionat sau servodirectie ca la modelele mai "mici" din gama Dacia.
    Apropo' de dotari - Lodgy intra sub incidenta legii UE care spune ca este obligatoriu sa aiba ESP ?

    la ce te astepti Alex de la romanik?.. evident ca o astfel de masina nu poate fi inteleasa de unu' care isi ia masina ca sa se dea mare in fata discobarului din centrul satului...
    30 4
  • gogueu
    esp
    se pare ca au omologat-o inainte de a deveni obligatoriu ESP-ul, dar... se spera ca totusi sa-l aiba in serie
    9 1
  • puimarin
    Un sandero umpic mai mare.
    Si utaţivă la roţi cam mici pt o maşină aşa mare .
    Toba de eşapament ca la dacie .
    Poate cînd o scoţi la draiv test îi cad stopurile ca la logan
    7 38
  • Opinie
    Unii au boala masinii mari. Putini as tinde sa cred cata vreme MCV-ul are vanzari reduse in Romania. Asadar, acest Lodgy nu e facut pentru Romania ci pentru alte piete. Romanii au ajuns sa-si dea seama ce presupune o astfel de achizitie.
    5 8
  • Andrei
    cred ca ati confundat aerul conditionat manual din poze cu o climatizare automata, din cauza butoanelor rotunde
    11 1
  • pff
    manerul interior al usii e penaaal plus si teava de esapament!!!!!:)))))
    9 10
  • cocalar care vrea sedan
    @Alex Radoi
    Urmarind statisticile, numarul membrilor unei familie scade. Nu doar la noi, ca vai ce saracie ne paste, ci si la occidentali, care sunt din ce in ce mai singuri (divortati...copii care pleaca de langa parinti mult prea devreme). Asadar doar ca sa-mi car canapeaua, scara si galetile de vopsea, sau cum zici tu de biciclete si cortul...cele poate 2 dati intr-un an, nu vad utilitatea unei masinii asa mari. Mai ales cand tendinta in oras este ca masina sa fie cat mai mica, iar pentru cei ce isi permit o a doua, de autostrazi....pare rau, dar macar in vacanta vreau sa nu merg cu un autobuz cu inca 20 de insi. Personal chiar daca am familie mare si am putea la o deplasare sa umplem vreo doua Lodgy, pentru cele 2 dati pe an cand ar fi nevoie, nu se justifica ca tot restul anului sa mergi cu ea cel putin pe jumatate goala...iar ideea unei a treia masini pe familie ma depaseste...
    8 11
  • Clientu'
    MONOVOLUM FARA USI GLISANTE ?
    4 15
  • Clientu'
    LUMINA DE ZI SAU DE CEATA IN PARTEA SUPERIOARA A FARULUI?
    1 7
  • Dacia Lodgy
    sa incep cu o intrebare: ce cauta skoda yeti acolo ? oare o pura intamplare ! deci lodgy un concurent pentru yeti, lodgy se va vinde bine si la noi ,romanul si firmele de distributie au ce sa care!
    4 11
  • Clientu'
    CAPOTA DE MEGANE!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    1 7
  • Clientu'
    Dacia
    IN SFARSIT UN FACELIFT MAI CONSISTENT AL DACIEI LOGAN MCV!
    2 14
  • slogan
    merita un navi mare si era ok !
    4 1
  • ce imi place tiava de esapament gen dacia 1310 dar mai lunga )
    7 1
  • ESAPAMENT
    va rog spuneti-mi ca in poza 12 e altceva decat esapament....nu se poate sa arate asa.Cand te pregatesti sa-i lauzi ca au mai facut progrese, dau cu bata in balta.Plus fetele alea de usi care putea sa le schimbe daca au umblat la bord.Cred ca sunt metehnele primelor modele, tin minte la primele loganuri nu aveau buton de deschidere pe portbagaj si nici in interior, fapt remediat ulterior.
    6 5
  • mda
    ha, poate sa arate ca dracu la exterior(asta-i si parerea mea), daca-i fiabila,comoda, si e destul spatiu(din punctul meu de vedere),are si un pret imbatabil pentru mine e mai mult decit suficient...astepr mai multe foto la interior
    5 3
  • florin
    JANTE nu GENTI
    Nu mai fiti retardti! Se zice JANTE nu GENTI!
    Masinile au JANTE sa va intre in cap.

    ON topic, interiorul e acceptabil. Arata mai bine ca pana acum
    17 2
  • ps
    apropo, in poza 5 in spatele rotii din dreapa-fata ,sint niste chestii ca un fel de tevi ...alea ce vor da fie??
    4 0
  • dacia
    e o mare mizerie nu stiu ce vedeti voi la masina asta ca de altfel si Loganul
    5 19
  • ardeleanu'
    hmmmm
    Încă o cutie banală pe stradă...
    dar i-au tras un eșapament de parcă îi atârnă mațele după ea!
    6 13
  • Dacia
    Aceea toba de esapament e special pentru Romania , ca sa poata face lumea tuning cu un ornament cromat :)))).
    Si eu sper ca esapamentul sa nu fie asa, si sper ca modelul din poze e unul pentru test care o sa mai aiba imbunatatiri. o zi bune !
    7 0
  • Ionica
    Tevi
    LOL ...... ma amuza cu adevarat despre parerile despre esapament , care de fapt este o cupla rapida pentru teste ......ca si celelalte tevi bizare care se vad prin diverse alte locuri ale masinii .
    2 0
  • pt toti cei care au comentat de toba de esapament!!!
    voi ati mai vazut vreodata o masina de teste????sau habar nu aveti de masini si veniti aici si va dati cu parerea....uitativa la masinile de teste in general si o sa vedeti ca au esapamentele mai ciutate...e inca in teste masina!!!mai documentativa inainte sa comentati!!!
    6 6
  • Ogelinho
    esteee mah....
    au pus si ei in sfarsit comenzile pt geamurile electrice pe usa... nu-mi vine sa cred :))) sper ca si pt cele din spate la fel... sau le-au lasat iarasi intre scaunele din fata :))) . Daca au separat si indicatoarele luminoase din bord pt schimbarea directiei de mers ...chiar m-au dat gata !!
    1 0
  • ardeleanu'
    Q&A... adică A&C (answers&comments)
    @ccp
    -2 din ele sunt detectoru' de fraieri... care s-o cumpere!
    -a 3-a este un simbol gramatical învățat la lecția de la care a lipsit CREATIVE9!
    5 6
  • asa o sa arate si Logan 2 la interior
    Mai mult ca sigur asa o sa fie si Logan 2 la interior
    4 1
  • crysti09
    Lodgic
    Deci:
    1. Spoiler spate enorm si urat cu spume, daca esti lovit in spate ramai cu "fundu" gol
    2. teava de esapament probabil are si alt rol cine stie ))))
    3 are carligul de remorcare montat si langa ea e un Yeti - oare Yeti l-a scos de undeva pe Lodgy?????
    4 Interiorul e mai estetic si parca un pic mai ergonomic
    5. scunele fata se pare ca sunt fara o sustinere laterala prea buna

    restul le vedem pe parcurs.

    nu am inteles despre ce este vorba in poza 7.
    5 5
  • Impresie
    Am mai spus, am trecut pe langa Lodgy vinerea trecuta teava de esapament practic nu este vizibila, puteti sa va uitati pe filmuletele anterioare.
    Dupa cum arata peisajul as putea spune ca pozele sunt facute in Suedia unde se testeza ABS si ESP, de aceea cred ca vedem mai multe modele de masini.
    Despre interior:
    1. nu este finisat nu stiu cum se spune tehnic nu are textura exterioara finala deci pentru mine masina este decat pt teste
    2.pozele au fost facute pe fuga (parca erau copii la furat de cirese) dintr-un unghi care nu avantajaza nici masina, nici pe noi
    3. Interiorul este schimbat fata de Logan, cred ca asa va arata si pt inlocuitorul Loganului, dar personal nu imi place dar astept sa vad o masina de serie si sa am o pozitie mai buna
    2 1
  • @Clientu'
    1. Da, sunt si monovolume fara usi glisante, exista:
    VW Touran.
    Opel Zafira, etc...
    Tu chiar nu ai vazut ultimele noutati???
    2. Ce i-a inspirat sa puna stopuri cu romb... bine ca sunt si in versiunea de serie.
    3. http://www.automarket.ro/stiri/dacia-lodgy-primele-imagini-oficiale-42502.html : nelamuririle cu teava de esapament.
    4. Interiorul este destul de nou, dar din lateral consola de bord arata ca naiba.
    5 2
  • Sofer de sofer :-)
    Nu arata rau
    Trebuie sa fi destul de carcotas ca sa critici rau masina asta , designul exterior este cel putin decent , eu cred ca este chiar reusit . interiorul nu face nici el nota discordanta , putem zice ca este iar ok . Ca nu o sa se omoare piata din romania pentru asta ...probabil , asta o fi si motivul de au decis sa nu o fabrice la noi .
    P.S. Mi se pare greu de crezut sa uitam ce masini facea Dacia in anii 90 si ceva ..si ce face acum , evolutia este de necomentat. Chiar si daca o sa apara persoane sa zica ca asta este facuta de renault ..etc..ca este alta mancare de peste ..bla ..bla ..bla.
    5 1
  • crash-test
    Sa nu ne mai miram de soferii nostrii, pt. ca se pare ca "ai lor e mai prosti"! Si zic asta deoarece, cred ca cel care i-a dat masina soferului i-a zis sa faca un drive-test cu ea, iar el a facut un crash-test.: aripa dreapta-fata e indoita.
    3 1
  • Todish
    urat..
    Nush cine a desenat modelul asta...exteriorul este urat cu spume. Interiorul mai merge :) mai seamana a ceva...Asta este, unde isi baga romanu' coada iese un fel de doua feluri sau altfel spus lucru de mantuiala.
    2 5
  • iceguy
    dacia lodgy
    Sper sa aibe frane cu dicuri pe spate !!!! Si airbaguri cortina !!!!! Nu-mi trebuie climatizare , nu-mi trebuie alte fite !!!!!! Daca va fi cea mai mare vaca la cel mai mic pret de pe piata din Romania cu primele conditii mentionate indeplinite , mai mult ca sigur ca o sa-mi cumpar una !!!
    1 1
  • ceas
    frumoase si de apreciat cesurile de renault fluance,dar si butoanele pt geamurile electrice..
    1 0
  • fgggwgetrhhsfsge
    TUNING
    TEAVA DE ESAPAMENT ESTE TUNINGUL SPORT LA OLTENI, ASA CA ENJOY :))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru