GALERIE FOTO: A început producţia noului BMW Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 31.10.2011
BMW a anunţat oficial demararea producţiei noului Seria 3 în cadrul uzinei sale din Munchen. Primele exemplare vor ajunge la clienţi în februarie 2012.

După ce a dezvăluit în premieră mondială noua generaţie a modelului Seria 3 în cadrul uzinei sale din Munchen, BMW anunţă demararea producţiei în cadrul aceleiaşi fabrici. Bavarezii au marcat debutul pe linia de asamblare cu un comunicat oficial şi o galerie foto generoasă, care urmăreşte fazele de producţie ale modelului de segment mediu.

Fabrica din Munchen, unde BMW mai produce motoare pe benzină şi propulsoare de performanţă pentru divizia M şi subsidiarul Rolls-Royce, are în plan producţia a peste 680 de unităţi Seria 3 pe zi. Cadenţa va fi atinsă însă abia peste trei luni. Până atunci, angajaţii uzinei vor reuşi să asigure un stoc suficient până la lansarea oficială pe piaţă, programată în februarie 2012.

Frank-Peter Arndt, membru în consiliul de conducere BMW, responsabil cu producţia, a declarat: "BMW Seria 3 este cel mai important model de volum al grupului şi este, totodată, cel mai bine vândut produs premium în acest segment, la nivel global.

Tocmai de aceea ne asigurăm că fiecare exemplar pregăteşte fabrica în stare ireproşabilă. Pentru asta am investit aproximativ 500 de milioane de euro în uzina din Munchen şi am asigurat astfel locul de muncă a 9000 de oameni".

via | BMW

Comentarii (1)

  • felicitari, si ne vedem peste sapte ani cu o noua generatie
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru