Gemballa a creat pachetul Aero 3 Sport pentru Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.07.2009
Tunerii de la Gemballa au creat inca un pachet pentru Porsche Cayenne. Noul kit GT 550 Aero 3 Sport ofera atat modificari estetice, cat si modificari mecanice.

Germanii de la Gemballa au creat un nou pachet pentru Porsche Cayenne. Kit-ul de tuning se numeste GT 550 Aero 3 Sport Design si include atat modificari estetice, cat si modificari la motor. Pachetul aerodinamic include un kit complet de bare de protectie, alaturi de un set de praguri laterale si un spoiler pentru luneta. Capota a fost si ea schimbata cu o unitate GT EVO, care prezinta o serie de nervuri pentru racirea mai eficienta a motorului.

Suspensia lui Gemballa GT 550 Aero 3 isi poate micsora garda la sol prin comanda electronica, iar jantele GT Sport-R de 22 inch ajuta la o manevrabilitate imbunatatita. Modelul a primit un nou sistem de evacuare, precum si o serie de modificari la motor, care ridica puterea la 550 CP. Interiorul lui Porsche Cayenne a fost si el aranjat intr-un mod similar cu exteriorul, acesta primind un kit de design complet, care include scaune si volan sport, precum si o serie de elemente din aluminiu.

Via | 4wheelsnews

Taguri: , Cayenne, Porsche, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru