Gemballa a dezvaluit Mirage GT Carbon Edition

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.02.2009
Tunerul german Gemballa a dezvoltat un pachet de modificari pentru Porsche Carrera GT.

Esential

670 CP dezvolta motorul lui Gemballa Mirage GT Carbon Edition.
630 Nm este cuplul motor dezvoltat de propulsorul V10 al lui Gemballa Mirage GT.

Tunerii germani de la Gemballa au decis sa modifice Porsche Carrera GT. Modelul sportiv din Stuttgart a primit elemente de caroserie din carbon, al caror numar va fi marit pe parcurs. Nici un Porsche modificat de Gemballa nu ar fi complet fara un motor mai puternic, asa ca inginerii germani au resuit sa stoarca 670 CP si 630 Nm din V10-le lui Carrera GT.

Gemballa Mirage GT Carbon Edition accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde, iar sprint-ul 0-200 km/h este realizat in 9.7 secunde. Timpii de acceleratie 0-100 si 0-200 au fost imbunatatiti cu 0.2 secunde fata de standard. Viteza maxima pe care o poate atinge acest model a fost marita cu 5km/h fata de standard, atingand pragul de 335 km/h. Gemballa ar putea prezenta noul model la Salonul Auto de la Geneva, unde va oferi detalii suplimentare cu privire la pretul si performantele acestuia.

Via | Gemballa

Comentarii (1)

  • Frumoasa bestie...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru