Gemballa incalta Porsche Panamera cu jante de 22 inch

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
Tunerul german Gemballa a lansat doua seturi de jante de 22 de inch, care pregatesc terenul pentru viitorul kit de performanta destinat lui Porsche Panamera.

Porsche Panamera nu putea scapa de sub atentia tunerilor de la Gemballa, specializati in modificarea modelelor de lux produse de brandul din Stuttgart. In asteptarea unui kit complet pentru primul sedan din istoria Porsche, casa germana de tuning a dezvaluit publicului doua seturi de jante pregatite pentru Panamera, botezate GT Sport si GT Sport-R.

Cum probabil multi se asteptau dimensiunea jantelor este de 22 de inch iar pneurile care le incalta sunt de-a dreptul impunatoare: pe fata avem de-a face cu dimensiuni de 265/30 iar pe spate cu 315/25. Versiunea superioara, GT-Sport-R, este caracterizata in plus de o banda cromata.

Avand in vedere dimensiunea jantelor si a pneurilor, ne putem astepta ca Gemballa sa opereze modificari importante sub capota modelului Porsche.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru