Gemballa Mirage GT, agresiv si iute in editie limitata

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Tunerii germani de la Gemballa au pregatit un pachet de accesorii complet pentru supercarul Porsche Carrera GT, disponibil in doar cinci exemplare.

Pentru cei care au deja in garaj un Porsche Carrera GT, casa germana de tuning Gemballa pune la dispozitie un kit exclusivist care include modificari de ordin estetic dar si mecanic. Botezat Gemballa Mirage GT Carbon Edition, pachetul de tuning vine cu accesorii care imbunatatesc coeficientul aerodinamic.

Dupa cum o spune si numele, toate accesoriile sunt din fibra de carbon, lista elementelor fiind una foarte bogata: un spoiler frontal redesenat, cu prize largi de aer, o capota speciala, o extensie pentru spoilerul fata si o priza de aer montata pe acoperis, care canalizeaza mai bine aerul catre motorul posterior.

Aceleasi prize de aer se regasesc si in lateral, scopul acestora fiind acela de a raci franele.In partea posterioara, Gemballa a pregatit un eleron de mari dimensiuni, un spoiler complet nou si un deflector inclus in acesta.

Jantele din aliaj, incaltate cu pneuri speciale, completeaza pachetul sportivei nemtesti. Interiorul a fost si el atent personalizat cu piele, insertii cromate si alcantara.

Supercarul este animat de un motor V10, capabil sa ofere pana la 670 de cai putere si un cuplu motor de 630 Nm. Cu asemenea resurse sub capota, Mirage GT este capabil sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in doar 3.7 secunde si de la 0 la 200 de km/h in 9.7 secunde. In aceste conditii, viteza maxima urca pana la valoarea de 335 km/h.

Pachetul de 280.000 de euro, pus la dispozitie de Gemballa, mai include printre altele si o reglare electrico-hidraulica a garzii la sol, care poate creste cu pana la 45 de mm pentru a permite supercarului sa treaca peste limitatoare de viteza.

Doritorii sunt sfatuiti sa se inscrie rapid pe lista de comenzi pentru ca Gemballa a anuntat o productie limitata pentru pachetul de accesorii: doar cinci astfel de kituri vor fi create.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru