Geneva 2009: Cea de-a doua imagine cu Volkswagen Polo

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.03.2009
Noul Volkswagen Polo a fost prezentat intr-o revista germana, inainte de dezvaluirea oficiala de la Salonul Auto de la Geneva.

Cea de-a doua imagine cu noul Volkswagen Polo a fost prezentata intr-o revista germana, alaturi de inca 2 fotografii care surprind spatele si partea frontala a noului model. Aceste imagini apar la doar cateva ore dupa ce prima imagine care surprinde profilul noului VW Polo a fost prezentata pe un banner de la Salonul Auto de la Geneva. Banner-ul era amplasat pe una din cladirile care gazduieste Salonul Auto de la Geneva, si surpindea profilul noului model de clasa mica de la Volkswagen.

Dupa speculatiile din presa de pana acum, noul VW Polo are un aspect similar cu cel al lui Golf VI. Modelul este cu 3 centimetri mai lung decat versiunea precedenta si este mai mare decat prima generatie a modelului Golf.

La Salonul Auto de la Geneva, Volkswagen va prezenta versiunea cu cinci usi a acestui model, urmand ca versiunea cu trei usi a lui Polo sa fie prezentata la Salonul Auto de la Frankfurt.

Versiunea GTI a lui Volkswagen Polo va fi echipata cu un propulsor TFSI de 1.4 litri care dezvolta 170 CP, in timp ce versiunea BlueMotion a lui Polo ar urma sa primeasca o transmisie DSG cu 7 trepte.

Volkswagen Polo va fi disponibil incepand cu luna iunie a acestui an si va avea un pret de circa 14.000 euro.

Via | WorldCarFans

Comentarii (7)

  • golo
    Arata clar mai bine decat actualul model.
    0 0
  • marius
    lol Golo :))
    0 0
  • Fara riscuri...
    Fara sa se vrea mai frumoasa decat vreo italianca, POLO face disciplinat pasi marunti in urma fratelui mai mare GOLF si alege un design placut fara riscuri la client.

    Frumoasa si daca e putin mai buna decat vechiul model va domina segmentul B.

    Chiar la 1,85m mi-ar place sa am una, eventual cea de 170 CP.
    0 0
  • Florin
    motoare de cacao
    Orice a-ti face nu cumparati motorizarile de 1.2 benzina,va veti blestema zilele cum fac si eu.Am un polo din 2007 cumparat nou de la pbv1,motor 1.2 si 64 cai.Mai bine imi luam Logan si nu exagerez deloc .Consum de 10-11 in oras afara de 7-8,nu are pic de zvac in ea,si materiale de rahat .Plasticele sunt prinse intre ele cu ceva asemanator ariciului doar ca sunt din plastic si nu stau nciodata prinse intre ele parca sunt aruncate si lipite cu scuipat.Partea din spate a plafonului a cazut in capul unor prieteni care stateau pe bancheta din spate .Fratilor am avut matiz inainte cu care am parcurs 80.000 km tot nou cumparat si am fost de zeci de ori mai multumit de el decat de polo.De revizii nici nu mai vb ,revizie la 15000 km 780 ron(ulei si filtre).Nu recomand nimanui,o masina de cea mai proasta calitate,pe motorina se schimba situatia la consum si la agilitate in rest IOC.
    0 0
  • Andrei.p
    Cum indraznesti sa insulti in asa fel o masina germana cu finisaje superioare oricarei masini italiene sau frantuzesti, ce ti s-a intamplat tie a fost poate in vis, e imposibil sa patesti asa ceva la vw, zeii industriei automotive.("sarcastic") :)) acuma on topic, mi se pare frumusel polo asta, pacat totusi ca o sa aiba doar 170 cai varianta gti cand concurentii precum corsa opc (sau viitoru fiesta st) o sa aiba motoare mult superioare, ca sa nu vb de masini de din clasa premium mini(cum se vrea si polo in varianta gti) ca alfa Mito gta care se pare ca va avea 240 cai si peste 300 nm+ suspensii magneti marreli. VW ar trebui sa faca o varianta mai puternica pe polo, ca sunt destui creduli care si-ar lua un polo de 200 cai in locul unui cooper S sau mito Gta
    0 0
  • de la 14000E incepe?caci golf 6 incepe de la pretul de 13668 cu tva
    0 0
  • corect
    @Florin, ai dreptate................ dar vezi ca ai ranit fanii VAG.
    mai usor.............. ( eu nu sunt :) )
    si e prea scumpa................... 14.000 e varianta de baza? inseamna ca la dotare superioara, ajunge pe 19-20.000...........
    la banii astia iei civic !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru