GENEVA 2012 LIVE: Standul Peugeot a prezentat noile 208 și 4008

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Peugeot 208 a venit la Geneva atât în versiune de serie, cât și declinat în două variante-concept dedicate performanței, respectiv femeilor. SUV-ul compact 4008 a completat peisajul.

Francezii de la Peugeot și-au concentrate întregul stand de la Geneva în jurul noii generații a modelului de segment mic 208. Pe lângă versiunea de serie a modelului care îl înlocuiește pe 207 în gamă, Peugeot a venit la salonul elvețian cu două concepte, 208 GTI și 208 XY, care prefigurează două versiuni diametral opuse ale modelului propriu. Una este dedicată celor care își doresc performanțe, cealaltă este construită pe gustul femeilor. Citiți mai multe detalii despre cele două concepte AICI și AICI.

O altă premieră mondială prezentată de Peugeot la Geneva a fost versiunea de serie a lui 4008, un nou SUV compact care își face loc în gama Leului din Sochaux. Mașina este fratele de sânge al lui Citroen C4 Aircross și Mitsubishi ASX, urmând să intre pe piață în următoarele săptămâni. Modelul a fost analizat deja de Automarket într-un material special dedicat AICI.

Comentarii (3)

  • Salut
    Arata ciudat exteriorul ca si cum nu ar fi terminat. nu ma intelegeti gresit linia de design adoptata de Peugeot este frumoasa dar....

    O zi buna.
    5 2
  • @AM
    Faceti si voi poze cu toate modelele expuse nu numai cateva.
    Sau faceti economie la "film foto"...:D
    0 0
  • GTi
    Varianta GTi arata super bine.
    Sa speram ca prin noile variante de performanta peugeot va reveni acolo unde ii este locul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru