GM isi pregateste falimentul cu doua domenii de internet

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.05.2009
GM si-a rezervat doua domenii de internet care vor servi pentru publicarea documentelor falimentului si a discutiilor de restructurare.

Desi se agata de ultimele sperante de restructurare, General Motors nu a exclus varianta unui deznodamant trist, asemeni celui avut de Chrysler. Speculatiile privind un posibil faliment al gigantului din Detroit incep sa prinda contur in fiecare zi.

Mai nou, se pare ca oficialii GM au inregistrat doua domenii pe internet cu adresele: gmrestructuring.com si gm-restructuring.com. Cele doua viitoare site-uri ar urma sa serveasca drept suport pentru documentatia falimentului si pentru a face publice discutiile privind restructurarea companiei.

Desi in acest moment adresele nu prezinta nici o informatie, este de asteptat ca ele sa fie luate cu asalt pe 1 iunie, cand GM va trebui sa dea socoteala in fata guvernului american.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Circul continua.

    Poate se indura chinezii sa ii cumpere si sa ii salveze; totusi americanii cred ca sunt prea orgoliosi pentru asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru